Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaštita potrošača
Povratak na članak

Borci za pravdu: Potrošači, naučite svoja prava

Udruge za zaštitu potrošača na usluzi su svima onima koje je oštetio bilo koji pružatelj usluge ili trgovac. No, važno je i da potrošači znaju svoja prava i obveze

Komentari 7

ZA
zaja1
12:43 20.05.2012.

a hr društvu a zaštitu potrošača je bitno da potrošači plate godišnju članarinu od 20 kn, ili koliko već jest, a boli ih ona stvar za sve nepravilnosti. neki dan sam poslao mail i ukazao na nepravilnosti u plaćanju plina,, pa mi rekli da sam u pravu, ali nek se obratim državnim inspektorima. ja sam zakinut za možda 5 kn godišnje, koliko i gotovo svaki platiša, a \"plinari\" dobivaju milijune za koje nisu ni orali ni kopali. možda dobivaju kakvu proviziju iz tog lopovluka.

VL
NO
Novinar
14:39 20.05.2012.

Svatko od nas mora poznavati svoj prava i obveze. I moramo konačno shvatiti da trgovci trebaju naš novac i moraju nam ponuditi najbolje. To je naš novac.

VL
NE
neverane
14:43 20.05.2012.

Prvih deset godina ćete pričat o tužbi za lihvarske kredite,narednih deset godina ćete vodit jalove sporove,a u trećoj dekadi ćemo već otplatit kredite ili izgubit imovinu,tako da taj vaš utopijski,bezvezni aganžman je bespotreban.Gospodo,djelujte na sabornike i sudstvo da se taj slučaj što prije riješi,a ne se prezentirat po medijima i davat utopijske,neživotne savjete.

VL
DU
Dudek
19:13 20.05.2012.

U nas potrošač nema nikakvog prava. Zato jer nam zakone donose profiteri koji nemaju pojma o čemu pričaju.Zakon mora biti kratak jasan.Da između DA i NE nema nikakvih drugi malverzacija. Ja plaćam odvoz smeća po četvornom metru. Taj zakon jee za smeće ne jevno nego opasno smeće.

VL
DU
Dudek
22:36 20.05.2012.

Tražim političara koji ima dobre veze u svim državnim ustanovama. Biti će plaćen kao što je i naučio do sad. Zna se sve na crno.

VL
BA
babica05
08:10 21.05.2012.

Vas dvoje što s gore slikate i berete debele plaće-pitam vas!-što s todoričem i njegovom markom K-pa to nije ni za psa a kamoli za ljude! Kad budete navalili na Konzum tad ćete biti uvjerljivi-do tada s ne javljajate!!!!

VL
Avatar Čitatelj300
Čitatelj300
12:25 21.05.2012.

Da samo K plus brend, zadnjih godina se na tržištu pojavilo puno jeftinih brendova pašteta i raznoraznih konzervi koje nisu ni za hranit životinje a kamoli ljude. Domaći proizvođaći kvalitetno izvoze a nama prodaju smeće od mesnih proizvoda osim ako za npr običnu paštetu niste spremni izdvojit 9 kuna.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.