Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OKREĆU LEĐA I RUSIJI
Povratak na članak

Borba za azijsku Švicarsku: Jedina demokracija u središnjoj Aziji izgubit će taj status?

Sadira Žaparova, s imidižom populističkog Robin Hooda, sljedbenici su iz zatvora doveli na čelo države

Komentari 7

DU
Deleted user
21:00 20.01.2021.

Kanada nije vlasnik nikakvih rudnika zlata u kirgistanu ili kanadi. Kanada nije u biznisu upravljanja rudnicima ili biznisima bilo koje vrste. Mozda vlasnici tog rudnika su kanadski drzavljani ali kanada kao drzava nema nista s time. U stvari vecina rudnika zlata,dijamanata,i drugih metala u kanadi su u stranom vlasnistvu .

VL
Avatar MK3
MK3
20:47 20.01.2021.

Ko Kirgisistan naziva azijskom Švicarskom nema pojma o Švicarskoj i nema pojma o Kirgistanu...

VL
DU
Deleted user
21:25 20.01.2021.

Kirgistan ima srtateški položaj. Tamo se događa nikakva demokracija, tamo se događa događaju potpomognuti prevrati, nekad sa zapada nekad sa istoka, a narod ko svaki narod ide kud ga gurnu.

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
21:35 20.01.2021.

Evo svi znaju vise od mene koji zivim u Rusiji.Od raspada SSSR sve te zemlje tako rekuc raspale se.Rusi ih opismenili Tadzikistan hvatali ih na nagarcu i slali ih u skolu.Pravili im bolnice tvornice itd.A ovi devedeseti sve razvalili uu ime Alaha. Ali on neda movac sa neba.Pa sve re zemle narod napusta i dolazi ovdje radit u rusiju.Tadukistan Krirgizija Uzbekist strasno koliko ih dolazi.Kazakstan tamo je Kina puno ulozila novca a Kazakstan boji se Kine.Pa hoce sto bliskije odnose sa Rusijom.E moj novinaru vidim da neznas te zemlje sad nemaju za kave.Zato Rusi kazu u Americi demokracija kao u Kirgiziji..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.