Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Borba svim sredstvima

Ukrajinke bojkotiraju seks s Rusima i ruske proizvode

Ukrajina
Foto: Facebook
26.03.2014.
u 13:38

Uz seksualni bojkot, u Ukrajini se provodi i kampanja da se ne kupuju ruski proizvodi čime se također želi promijeniti agresivna politika Vladimira Putina.

"Ne dajte Rusima", parola je koju podržavaju neke Ukrajinke dok traje stalna ruska agresija prema toj državi te su odlučile bojkotirati seksualne odnose s Rusima u pokušaju "borbe protiv neprijatelja svim sredstvima", piše Telegraph.

Grupa Ukrajinki otvorila je Facebook-stranicu koju trenutačno podržava gotovo dvije tisuće korisnika, a napravile su i majice na kojima piše: "Ne dajte Rusima", kao njihov protest protiv Putinove politike prema njihovoj državi.

Uz seksualni bojkot u Ukrajini se provodi i kampanja da se ne kupuju ruski proizvodi čime se također želi promijeniti agresivna politika Vladimira Putina. U kampanji seksualnog bojkota Rusa Ukrajinke su se poslužile sloganom iz pjesme ukrajinskog pjesnika Tarasa Ševčenka. On je u pjesmi "Kateryna" napisao da se žene "trebaju zaljubiti, ali ne u Ruse".

>>Ukrajina se ispričala Srbiji, BiH i Crnoj Gori zbog sporne karte

>>Stanovnici Donjecka u 'online referendumu' traže pripajanje Velikoj Britaniji

Komentara 43

DU
Deleted user
14:51 26.03.2014.

cure iz Ukrajine-dajte nama!

AJ
ajmo
14:17 26.03.2014.

E Rusi sad ste nastradali kad se žene udruže bit če desanka šakič hahahahahahahahaha.

SE
selbivoje
16:01 26.03.2014.

cuvajte svoje dostojanstvo kao oko svoje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije