Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
COLD SNAP

Bongo Bong Cold Snapa oduševio fanove i američke kolege

turneja (1)
Arhiv Cold Snap
26.05.2011.
u 12:05

Spot Bongo Bong na MTV-u prikazivao se nedavno čak 12 tjedana, a dva je tjedna bio na prvom mjestu top-ljestvica

Cold Snap se vratio sa svoje prve europske turneje, koju je uspješno odradio s američkim bendom Pro-Pain! U sklopu turneje glazbenici u sastavu Zoran Ernoić (bas gitara) i Leo Friščić (gitara) iz Ivanca te varaždinski glazbenici Jan Kerekeš (vokal), Vlado Soldatek (gitara) i Denis Roškarić (bubnjevi) izveli su osam koncerata u Njemačkoj, Nizozemskoj i Belgiji.

Cold Snap djeluje osam godina, ima više od 150 koncerata diljem srednje Europe, nekoliko nagrada, šest videospotova prikazanih na MTV-u. Zadnji od njih (Bongo Bong) prikazivao se nedavno čak dvanaest tjedana, a dva je tjedna bio na prvom mjestu. Bend ima potpisan ugovor s njemačkom izdavačkom kućom MGI, a njihove web stranice mjesečno posjeti više od 150.000 fanova iz cijeloga svijeta.

- Nakon osam koncerata u Njemačkoj, Nizozemskoj i Belgiji možemo reći da smo izrazito uspješno odradili svoju prvu turneju i u svakom gradu ostavili brojnu publiku bez riječi i s mnogo pozitivnih dojmova. Na prvi koncert stigli smo nakon šesnaest sati naporne vožnje, no, unatoč umoru, prevladalo je uzbuđenje i već na prvom nastupu pokazali smo što znači energičan nastup uvježbanog i spremnog Cold Snapa – ispričao je Leo Friščić.

- Već na prvoj tonskoj probi, naši prijatelji s turneje, američki Pro-Pain i njemački bend Tenside, izašli su iz backstagea i velikim aplauzom pozdravili našu glazbu. Od publike smo dobili brojne komplimente i stekli mnoga poznanstva, od raznih organizatora, menadžera, booking agencija, producenata do iskrenih novih fanova Cold Snapa – rekli su nam dečki.

- Kao najbolje nastupe možemo izdvojiti koncerte u Hamburgu i Essenu, ali općenito, što se tiče organizacije, zvuka na stageu i zvuka u klubovima, to je zaista neusporedivo sa zvukom u klubovima kod nas i to je još jedan od razloga zašto su nam koncerti na turneji poprimili neku novu dimenziju. Zahvaljujemo našim partnerima koji su nam omogućili odlazak na turneju, a to su, među ostalim, gradske uprave Ivanca i Varaždina. Sada nas čekaju nastupi u Puli, Varaždinu, na festivalima u Sloveniji, Srbiji, snimanje videospota za pjesmu "Snap" i hrvatska turneja u šest gradova u rujnu i listopadu – poručili su snapovci.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije