Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAUDIJSKA ARABIJA
Povratak na članak

Bombaški napad na nemuslimanskom groblju u Džedi, nekoliko ranjenih

"Tijekom godišnjeg obilježavanja završetka Prvog svjetskog rata na nemuslimanskom groblju Džede, na kojem su sudjelovali dužnosnici nekoliko konzulata, među kojima i francuskog, jutros je izveden bombaški napad pri čemu je nekoliko osoba ozlijeđeno", navodi Quai d'Orsay

Komentari 3

DU
Deleted user
14:35 11.11.2020.

U tijeku je odstrijel Francuza kako u Fr. tako i diljem svijeta ... a tako su multi kulti , njihovi ljevičari na vlasti čine ih bogatim u različitostima ,svaka im čast ...

VL
Avatar aunick
aunick
12:34 12.11.2020.

Svi oni koji su muslimani a ne prakticiraju 5 osnovnih zakona Islama, koje cini i molitva pet puta na dan i svi oni koji nisu muslimani imaju zagarantiran pakao. To vam svaki "pravi islamista" zna i razumije. Logicno je ondaa da kazljavanje nekih od ovih skupina odredjenih za pakao slanjem takvih tamo malo ranije, je po islamu pohvaln dogadjaj, a sveti muslimanski ratnik za to dobija kartu za raj. Mene samo cudi kako muslimani pored mene prolaze, gledaju me , ne pokazuju, nemaju sucuti za mene, jadnu osobu koja je odredjena na vjecnu vatru pakla. Neka mi netko objasni zasto ovo nije kljucno u sporu religija. Ako ovo opstoji demarkacija i seperacija su jedino resenje brez krvo prolica jednog dana. One koji ne prihvacaju E crijednosti i ne prihvacaju asimilaciju naplje. Ovo govori asimilirana osoba ciji unuci vise ne govore moj maternji jezik nti ja to smatram toliko bitnim.

VL
DU
Deleted user
20:36 11.11.2020.

Hebi ga, zar nisu to hrvatski i NATO saveznici.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.