Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strava u Kabulu
Povratak na članak

Bombaš samoubojica ubio 57 i ranio 119 ljudi, među stradalima žene i djeca

Riječ je o najmanje četvrtom napadu Islamske države na afganistanske centre za registraciju birača u posljednjih tjedan dana, ovaj put u šijitskoj četvrti

Komentari 9

MI
michaelchangun
18:31 22.04.2018.

Uskoro i u vasem gradu...

VL
5S
505.scrtom
11:24 24.04.2018.

Kakav je to narod i kakav mentalni sklop moras imati kada cijenis vise smrt nego zivot.Nei de u zdrav mozak.

VL
ST
Startrack
20:25 22.04.2018.

Kako ti mozes diskutirat ista kad 1/3 ljudi na ovom forumu samo valja neke antizapadne besmislice. Evo ovaj Ploto. Samo budalastine bez ikakva smisla.

VL
PL
@ploto@
18:28 22.04.2018.

Ameri su prebacivali teroriste ISIL-a, i oružje u Afganistan.Teroriste su prebacivali pod okriljem noći u neobilježenim helikopterima.Sijanje maka i terorizma im je glavna misija u Afganistanu.Oko 350 000 ha poljoprivrednih površina je pod kulturom maka.Za vrijeme zadnje godine vladavine talibanaa u Afganistanu,površina posijanih pod makom je pala na svega 8000ha jer su talibani uništavali usjeve.Onda su došli psihopati iz CIA i Pentagona i površine pod makom su eskalirale do neviđenih razmjera.Zna se tko je glavni diler heroina .

VL
DU
Deleted user
18:11 22.04.2018.

Nije mi jasno kako naši USA saveznici i naši vojnici, koje smo tamo poslali, ne uspijevaju održati red?

VL
RO
robertbruckner
18:17 23.04.2018.

Of je nas partizane kopirao kad smo klalji i ubijali i to velikodusno poslije zavrsetka 2. svjetskog rata i to u mirno doba a najmladji clan kojeg smo zaklalji ima je 4 godine i bio je hrvat. Moramo ga odmah tuzit jer je uzeo nas Komunistzicko/partizanski recept kojeg smo mi patentiralji i samo smo mi partizani slobodno klalji i ubijali u mirno doba.

VL
ST
Startrack
20:31 22.04.2018.

Sve ploto zna. Dasu prebacivali teroriste helikopterima pod okriljem noci, kolko je maka posijano u afganistanu. Sve zivo covjek zna.

VL
MX
Mister X
22:33 22.04.2018.

Da su pošteni Rusi bi sad trebali te teroriste tamo raketirati u Kabulu Jer to je sramota dokle tamo traje terorizam izgleda da nema nitko tamo da je odgovora ni da radi red nego izgleda gleda smo to zlo tamo ( I navodno priča se brinu se o drogi i to kao najunosnijem biznisu. Iako su tamo i sposobni i pametni specijalci preko 17 godina . Konačno zašto se nebi i Rusi potrudili da pošalju rakete po islamskoj državi barem stotinjak raketa . Ti ništa neće da nauće od zapada od demokracije ... Najaviti Amerima da če teroristi dobiti porciju raketa koje prema tamo lete . Time bi cijeli zapadni svijet isto mogli oradovati ..A sad da podsjetim na podatak od prije 8 tjedana VL. .. Preko 10.000 je civila u Afganistanu popušilo samo prošle godine 2017 te . Zapadni izvori objavili ,,Moralno gledano katastrofa .. I nitko u svijetu da kaže da pokaže svijest i ljudskost iz visoke politike i da kaže moramo nešto poduzeti to spriječiti za uvijek ; nego ostaje samo strašna žalost i uzrujanost za navodni napad na jednog Rusa špijuna, i duboki demokratski osječaji za Assadovim narodom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.