Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izrael pokopao žrtve
Povratak na članak

Bombaš koji je ubio izraelske turiste nije državljanin Bugarske

Dok istražitelji pokušavaju otkriti identitet ubojice turista, tijela petero stradalih Izraelaca, četvorice mladića te trudnice Kochave Shriki, prebačena su u četvrtak iz Bugarske u Tel Aviv, a u petak su pokopana na sjeveru zemlje

Komentari 11

Avatar kobra11
kobra11
19:08 20.07.2012.

Bombaš-samoubica,, jeste švedski državljanin alžirskog porekla Mehdi Gezali (33). On je bio i u zloglasnom zatvoru za teroriste Gvantanamo na Kubi, a kod njega su nađena lažna američka dokumenta na ime Žak Filip Martin.

VL
Avatar R & I
R & I
20:05 20.07.2012.

Ako jedna Amerika koja ima kakve takve uigrane sigurnosne i useljenicke sluzbe, poput, "Immigration and Naturalization Service (INS) ili U.S. Customs and Border Protection", ne moze3 se dogovoriti koliko ima laznih emigranata i terorista u Americi, kako se Europska unija moze dogovoriti i obraniti od tih istih terorista, jer u toj Europskoj uniji, svaka drzava vodi svoju useljenicku politiku. Izgleda da se terorizam iz Amerike preselio u Europu, a Olimpijske igre u londonu jos nisu ni pocele>

VL
UN
unbekant
20:52 20.07.2012.

jos ni je nista definitivno razrjeseno,ali je velika mogucnost da je decko Svedjanin,dali ce Izrael napasti Svedsku,bit ce lijepo vidjeti sledeci dana.

VL
OB
-obrisani-
21:52 20.07.2012.

Ubacis covjeku program duboko u podsvijest i on MORA uciniti ono za sto je programiran...

VL
UN
unbekant
22:19 20.07.2012.

"startarck" kako komentiras Denverskog Batmena^,dobar Live film.....

VL
DZ
dzukaficuka
09:01 21.07.2012.

Izgleda ko ona dvojica sto su od laznog Sekija u Nemu trazili da pravi samo Damije Mujo i Hasoi ZENICE

VL
Avatar ferdinand_ni
ferdinand_ni
10:39 21.07.2012.

Ubojica iz Denvera je James Holmes. Tko je samoubojica iz Burgasa? Zašto mediji o tome šute? Svi stradali počivali u miru. Obiteljima moja najdublja sućut.

VL
Avatar MENSA
MENSA
12:49 21.07.2012.

"PAMWET" DOSTOJNA MINISTRA! Pazite sad ovo......identitet atentatora samoubojice nije utvrđen, DNK uzorci tek idu na analizu ali ministar unutarnjih poslova decidirano tvrdi da on nije državljanjin Bugarske.Dakle, takvu glupost može "ispaliti" samo netko ko je .....ministar!

VL
Avatar kobra11
kobra11
13:15 21.07.2012.

Terorista iz Tuluza: Ubijao sam, jer oni ubijaju nas Ispovest Mohameda Meraha: Ubio sam jevrejsku decu, jer su ubijena i moja muslimanska braća i sestre. Ubio sam Jevreje u Francuskoj jer Jevreji ubijaju nevine u Palestini Mohamed Merah NIKADA nee bih ubio decu da vi niste ubili našu decu. Ubio sam jevrejsku decu, jer su ubijena i moja mala muslimanska braća i sestre. Ubio sam vojnike u Francuskoj jer oni u Avganistanu ubijaju moju braću. Ubio sam Jevreje u Francuskoj jer ti isti Jevreji ubijaju nevine u Palestini.

VL
SP
spartak
14:38 21.07.2012.

Pazi ovo: ubojica "nije državljanin Bugarske", a malo dalje se kaže da "još uvijek pokušavaju otkriti identitet ubojice" Pa kako onda znaju da nije državljanin B., ako mu ne znaju identitet??! Svašta!

VL
OB
-obrisani-
16:17 21.07.2012.

Bas me zanima ,kako to da nigdje nema vijesti o pokusaju atentata na Clintonicu u Izraelu ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.