Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA
Povratak na članak

Bolno svjedočenje medicinske sestre o nesretnom dječaku: 'Cijelu noć su mu govorili da se bori'

– Mislila sam da je riječ o odrasloj osobi. Sama sam u sobi i po cijele noći osluškujem jer ne mogu spavati tako da sam cijelu noć slušala tu borbu, dozivanje malenoga od roditelja i obitelji... – kazala je medicinska sestra.

Komentari 12

ZA
zagi101
14:16 25.01.2021.

bolje da nisam čitao jer su suze krenule same

VL
Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
14:40 25.01.2021.

Zašto ovo?!? Koja je to bolesna želja da se opisuje nečija patnja, da se posredno sudjeluje u njoj, da se to "iskustvo" profanira javno.... Da sam roditelj tužila bih i ovu voajerku smrti i Večernji!

VL
Avatar KORONAŠ
KORONAŠ
14:24 25.01.2021.

Gadi mi se ovaj članak jer na smrti jednoga dječaka i na tuzi najbližih veliča i prikazuje medicinsko osoblje kao brižno, empatično i sućutno. Naravno većina medicinskog kadra i jeste takvo, ali ovdje je riječ o smrti zdravog dječaka, i siguran sam da je njegova smrt posljedica nemara, nepravilno postavljene dijagnoze, a sada se sve izvlači na kovid, kao i u još mnogim slučajevima. Stoga bih osoblje bolnica gdje je mali primljen gonio do Boga i nazad da se istina rasvijetli jer ne umiru zdravi dječaci tek tako. Ovaj odvratni članak ima još jednu ulogu , a to je utjerivanje straha kod pučanstva od kovida da se što manje propituje, i da svi molimo boga da primimo svoju dozu. Jednom riječju užas!

VL
DU
Deleted user
15:51 25.01.2021.

tuga do neba.

VL
DU
Deleted user
14:18 25.01.2021.

pitmaster ne čita članke, već samo naslove (bit će da nije sposoban za takav intelektualni napor), pa iz njih izvlači promašene i sramotne zaključke...zgodno!

VL
PI
pitmaster05
13:57 25.01.2021.

ovo je uzasno neprimjereni prilog - nisam citao clanak, ali sam naslov govori o sadrzaju...i ta sestra, napravila bi sve da se pojavi u novinama, makar i na konto tuđe nesrece...sramotno i za novinarsku i za medicinsku struku...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.