Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VLADO KOŠIĆ:
Povratak na članak

'Bolno je uopće i pomisliti na sudbine radnika Rafinerije'

Je li država zakazala pa se u okrenutosti divljem kapitalizmu u tzv. tržišnoj utakmici posve okrenula samo pohlepi za profitom, a ne vidi ljude, pita se biskup Košić

Komentari 5

BA
baniček
21:34 23.09.2014.

i da se spase radna mjesta u Županiji i na Gradu sisku, da sirotinja koja tamo radi ne bi ostala bez kruha...

VL
SV
sven222
13:09 25.09.2014.

Naša vlast je često samo na riječima zauzeta za naš narod, a u stvarnosti često se pokazuje da joj je stalo samo do vlastitih povlastica ________________________________________________________________________________________________________ovo kao da je rekao o svojima ckvenjacima...ti o dobroti nesmiješ pričati jer ti je to strano..

VL
DU
Deleted user
16:26 25.09.2014.

jedino pozitvno što se desilo sisku je dolazak Biskupa, od tada je Sisak češće u medijima i ino... sisački zet

VL
RP
rođen_prekjučer
11:38 29.09.2014.

Ovaj se je svaki put kada ga vidim sve tanji i tanji te sve jadnije odjela nosi. Evo kako smo mi jadan grad da nam i biskup jede svaki drugi dan poput njegovog stada, evo kosti mu već vide, te te nosi second hand odjeću te ni nema automobil nego ide svukuda pješke. Ja znam da on sebe osobno doživljava biskupom iz naroda, ali ga neki doživljavaju kao ekstrema, nacionalista, promotora krivih vrijednosti i slično. Što više reći nego da jedino što još u sisku imamo u izobilju jesu političari svih orijentacija za razliku od radnih mjesta.

VL
JE
jetprint
13:22 23.09.2014.

Jel ovaj neki političar?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.