Naslovnica Vijesti Hrvatska

'Bolno je i nedopustivo što je njegov mladi život tragično prekinut na radnome mjestu'

Molim vas da, u ime Vlade i moje osobno, primite izraze iskrene sućuti, stoji u izrazu sućuti premijera obitelji Ivana Pavića.
20. srpnja 2019. u 14:26 12 komentara 2688 prikaza
Andrej Plenković predstavio nove ministre
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Predsjednik Vlade Andrej Plenković, u povodu smrti Ivana Pavića, njegovoj je obitelji uputio izraze sućuti.

druga žrtva Preminuo pravnik iz đakovačkog Centra za socijalnu skrb kojeg je ranio Andrija Drežnjak

"S tugom sam primio vijest da je vaš Ivan, deset dana nakon bezumnoga čina koji se dogodio u đakovačkom Centru za socijalnu skrb, izgubio borbu za život. Posebno je bolno i nedopustivo što je njegov mladi život, kao i život njegove kolegice Blaženke Poplašen, naglo i tragično prekinut na radnome mjestu, u trenutku dok je predano obavljao svoju dužnost, u službi svojih sugrađana. Molim vas da, u ime Vlade i moje osobno, primite izraze iskrene sućuti", stoji u izrazu sućuti.

Video - Privođenje ubojice iz Đakova

Ivan Pavić izgubio je u petak bitku za život, nakon što je u utorak proteklog tjedna u teškom stanju dovezen u KBC Osijek. U njega i kolegicu mu socijalnu radnicu Blaženku Poplašen pucao je korisnik Centra Andrija Drežnjak.

Joško Jeličić
DINAMO - ROSENBORG
Joško Jeličić uoči uzvratne utakmice: Spokojan sam, jači smo individualno i momčadski

A1 izdvaja za Vas

 • santek:

  Petarstijena čije i tko ima ovlasti da provodi zakone HDZ vlada ili netko drugi da ne dolazi do slučajeva kao što je ovaj?? Netko je tu drugi zakazao vlada bilo čije da je na vlasti ili stranka ne već lječnici ... prikaži još! koji daju mišljenje centru za određenu osobu i policija koja nije intervenirala kada su dobili dopis od pokojne gospođe iz centra u đakovu..I ako netko nekoga želi smaknuti taj će naći naćina da to učini pa tama i da je bio zatvoren u ustanovi kako ste naveli zato ne pišite ono što veze sa istinom nema

 • Avatar DveriBG
  DveriBG:

  Kriv je negativni mentalitet djela gradjana, naslijedjen iz propale drzave. Takozvano pravo na novac i privilegije bez kapi znoja i osobnog truda, biti na drzavnoj sisi na teret normalnih gradjana. Ovaj "socijalist je mogao dobro stediti od socijale.

 • Petarstijena-HR:

  Ministra policije i pravosuđa, treba prve najuriti iz vlade, što su napravili, jedno veliko ništa-nula.