Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hubol
Povratak na članak

Bolnice stvaraju gubitke, a HZZO se 'hvali' da je u plusu

Udruga podsjeća kako godinama upozoravaju da su cijene zdravstvenih usluga nerealno niske i da bolnice jednostavno ne mogu poslovati ni na “pozitivnoj nuli” s takvim cijenama jer su troškovi koje pojedine operacije/zahvati stvaraju puno veći od cijene koju HZZO na kraju za navedeno bolnici plati.

Komentari 1

IV
IvoDivo
09:45 02.11.2019.

Bolnice će uvijek biti kao brodogradilišta, Đuro Đaković, prosvjeta i brojni drugi koji su na državnoj sisi i gdje se ne zna tko je vlasnik, jer što je svačije, znači da svi kojima je dostupno mogu to pljačkati, uhljebljivati. Samo privatizacija je rješenje, jer privatnik ni svog sina neće staviti na čelo ako vidi da je nesposoban, da mu ne uništi tvrtku.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.