Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIŠEGODIŠNJI DUGOVI BOLNICA
Povratak na članak

Jasminko Herceg: Bolnice možemo opskrbljivati lijekovima još samo mjesec dana

Svi smo mi potencijalni pacijenti, liječe se naši bližnji i ako imam lijek na skladištu, pa kako ga ne bih dao?! No, ne možemo više izdržati

Komentari 2

DO
domagistar
09:11 26.11.2016.

Što je s novom metodologijom formiranja cijena lijekova, factoringom, nelegalnom preprodajom "ljekarničkih licenci" i činjenicom da neki direktori veledrogerija imaju legalno i legitimno desetak puta (1.000,00 posto) veća mjesečna primanja od ministra zdravstva i ravnatelja KBC-ova....... dali se barem dio tih problema može ublažiti bez nove "reforme sustava".

VL
SD
sdpesticid
23:09 25.11.2016.

problem riješiti jednostavno kao i onomad sdp podizanjem pdv-a. kako hdz nije ništa sposobniji ne očekujem drugo jer rast bdp-a od ( do 2.5 % ) ne znači ništa kada će nam isti pojesti vanjski dugovi koji dolaze na naplatu u 2017.-toj, a radi se o 27 mlrd. kn i ne samo da ćemo se morati dodatno zadužiti, već kao što vidimo, raditi ćemo samo za kamate tih dugova koji se samo razvlače a ne smanjuju jer iste pokrivamo novim zaduženjima. sve ovo dolazi iz činjenice kako je država, odnosno nacionalni korpus razjedinjen, politika je destruktivna umjesto konstruktivna i bez jasnog je cilja, odnosno dugoročna. čini se kako dobrom dijelu političkog miljea uopće nije u interesu izaći iz ralja bankarskog duga odnosno ''ropstva'' jer se predugo vrtimo u krug s ovom problematikom a dug samo raste. tako to biva kada se miču osobe poput dr. hasanbegovića, koji je samo mali kotačić koji je ukazao kako iskreno rješavati problematiku napuštanja propalog političkog i ekonomskog sustava ex-yu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.