Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
12.01.2016. u 13:00

Milivoj Špika ne krije kako strahuje da će mu plaća u Saboru biti “znatno niža od dosadašnje” koju je primao kao pomoćnik glavnog tajnika za sportski program u Sportskom savezu Grada Zagreba

Milivoj Špika, saborski zastupnik iz redova Domoljubne koalicije, dobio je možda najmanji broj preferencijalnih glasova na parlamentarnim izborima privukavši tek 131 birača, ali se zato na drugoj strani pobrinuo da ipak u nečemu bude prvi. Špika, mlađahni 57-godišnji predsjednik Bloka umirovljenici zajedno (BUZ), inače bivši prvak Europe u full kontaktu (1980.), u sportskom duhu požurio se na novo radno mjesto i prošlog petka kao prvi predao sve potrebne papire kako bi počeo primati saborsku plaću.

“U Saboru su rekli da sam prvi koji je to učinio”, pohvalio se Špika za 24sata dodajući da se oštro protivi najavi smanjenja plaća zastupnika jer je to “politički mazohizam”. To je rekao i na sastanku Domoljubne koalicije i Mosta uvjeren da je to bio prijedlog za potrebe predizborne kampanje. Špika ne krije kako strahuje da će mu plaća u Saboru biti “znatno niža od dosadašnje” koju je primao kao pomoćnik glavnog tajnika za sportski program u Sportskom savezu Grada Zagreba. Možda je Špika u pravu. Nije problem u plaćama zastupnika. Problem je u plaćama raznih pomoćnika tajnika.

Komentara 1

BA
bakulušić
18:23 12.01.2016.

Najbolje je biti Labrović! Ima kraljevski tretman u medijima i - zapišava po gradu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije