Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'bilo je krvi posvuda'

Paralizirana djevojka nehotice aktivirala alarm na aerodromu, osiguranje nije imalo milosti

djevojka
05.07.2016.
u 14:24

Majka djevojke koja je svjedočila brutalnom događaju podnijela je tužbu

Strašan događaj dogodio se u zračnoj luci u Memphisu kada je osoblje privelo jednu mladu djevojku koja boluje od raka. Hannah Cohen, koja je zbog svoje bolesti ostala djelomično gluha, paralizirana i slijepa na jedno oko, doživjela je traumatično iskustvo kada ju je osoblje na aerodromu privelo.

Naime, Hannah je prolazila pokraj sigurnosnog alarma, a kada se oglasio, djevojka je ostala potpuno dezorijentirana i nije htjela s osobljem otići u prostoriju za pretres.

Majka je podnijela tužbu

Navodno su 18-godišnju Hannah bacili na pod. Majka djevojke Shirley Cohen koja je također bila na aerodromu ostala je u šoku. Rekla je da je pokušala objasniti osiguranju da njezina kći ima poteškoća. "Jedan od njih bacio ju je na tlo i udarila je glavom o pod. Bilo je krvi posvuda", rekla je Shirley.

Majka je podnijela tužbu u kojoj se, između ostalog, navodi da se osiguranje brutalno ponašalo prema djevojci koja se zbog proteza na nogama jedva kreće. 

"Sigurnosno osoblje nije shvatilo da je ona bila zbunjena zbog svoje nesposobnosti i nisu ništa pokušali učiniti", rekli su odvjetnici. Zatražena je odšteta od maksimalno 100.000 dolara za bol, medicinske troškove, ozljede i neugodnosti. Događaj je kod djevojke prouzročio nevjerojatan strah i ostavio psihičke traume. Alarm su najvjerojatnije aktivirale šljokice na njezinoj majici.

Ključne riječi

Komentara 42

Avatar George Bailey
George Bailey
14:58 05.07.2016.

SAD je srećom pravna država i sigurno će zbog ovoga dobiti veliku odštetu. Ima sreće da joj se to nije dogodilo u Hrvatskoj jer bi u tom slučaju ona morala platiti odštetu.

SW
swimm
14:55 05.07.2016.

neka plate! kako li su samo brzi gdje ne treba

Avatar navijač
navijač
16:23 05.07.2016.

Inače svatko može vidjeti razne policiske potjere u ( SAD) na you tube , gdje se reporteri ismijavaju s plicijom kad na jednog (doduše nasilnika) nasrne i po 30- ak policajaca , a ima i ovakvih slučajeva kad vade pištoljeje na djecu itd. Ja mislim da ih u SAD prema omjeru stanovništva ima bar 10 puta više nego u HR.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije