Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
27. godišnjica stradanja branitelja i civila Borova naselja
Povratak na članak

‘Bojim se da ću umrijeti a da neću pronaći i pokopati svoga sina’

Polaganjem vijenaca i križnim putom još je jednom odana počast žrtvama

Komentari 6

FJ
fjdanm
08:20 20.11.2018.

Za rat su odgovorni srpski agresori, a za ovo, poslije rata, domaći izdajnici.

VL
RJ
Rambo...Jasenovac
08:00 20.11.2018.

Vukovar su ubili potomci krvoloka sa petokrakom koji su ubijali Hrvatsku od 45.g do 95.gdok u Oluji nije stigla sloboda.

VL
Avatar cera
cera
07:08 20.11.2018.

A vučko dolazi u posjetu fuj!

VL
Avatar Engel
Engel
08:14 20.11.2018.

neće se pronaći niko dok se traže nestali samo jedne vjeroispovijesti, a onih preko 2000 nestalih građana hrvatske nepoželjne i nepodobne vjeroispovijesti niko ne traži niti spominje kao da nisu ni građani ni ljudska bića. ovi tzv. političari zloupotrebljavaju te nestale za vlastitu promociju kao i za odvraćanje pažnje i zamazivanje očiju narodu, a u stvari ne žele da se ti nestali pronađu i otkrije istina jer bi se onda otkrilo i ono što treba ostati sakriveno i zato je sve ovo samo prazna priča.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.