Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dani kruha

Bogatstvo na školskim stolovima u ivanečkoj srednjoj školi

'14.10.2010., Ivanec - Ucenici ivanecke Srednje skole priredili su veliku izlozbu krusnih proizvoda i plodova zemlje. Photo: Ljiljana Risek/VLM'
'Ljiljana Risek/VLM'
14.10.2010.
u 15:10

Kruh i peciva uglavnom su pripremile mame i bake učenika, a nešto kolača ispekle su i same učenice.

IVANEC – Učenici završnih razreda ivanečke Gimnazije, Ekonomske škole i odjeljenja prodavača Industrijsko-obrtničke škole jučer su na stolove u školskom predvorju iznijeli raskošno bogatstvo kruha i raznih krušnih proizvoda te plodova zemlje.

Svetkovinu rada ljudskih ruku i plodova prirode priredili su u povodu Svjetskog dana hrane i zahvalnosti za plodove zemlje.

– Kruh i peciva uglavnom su pripremile mame i bake učenika, a nešto kolača ispekle su i same učenice. Svih dvadesetak razrednih odjeljenja jako se potrudilo urediti izložbene stolove, koji su bili jedan bogatiji i ljepši od drugog – kazala je prof. Biserka Štrlek, koja je s prof. Marijom Balenović organizirala učeničku izložbu. Srednjoškolci su priredili i popratni program. Kruh je blagoslovio ivanečki vikar Davor Šumandl. Na poziv vjeroučiteljice časne sestre Danijele Anić, u školi je provedena i akcija skupljanja namirnica i druge robe za siromašne. Skupljena odjeća, bilježnice i školske potrepštine te prehrambeni artikli bit će predani djelatnicima župskog Caritasa u Ivancu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije