Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi skandal

Bogati ministar ostavlja suprugu zbog mlade ljubavnice

Chris  Huhne
REUTERS
20.06.2010.
u 18:25

Cameron i Clegg rekli su mu neka se odluči za jednu ženu kako bi se izbjegao skandal. Uzalud su se nadali da će se ministar energetike odlučiti za suprugu

Samo tri tjedna protekla su od ostavke britanskog tajnika za financije koji je državnim novcem unajmljivao stan od svoga gay ljubavnika, a britansku vladu već pogađa novi seksualni skandal. Ministar energetike Chris Huhne objavio je da zbog ljubavnice napušta svoju suprugu Vicky Pryce s kojom je u braku proveo 26 godina.

Taj istaknuti liberalni demokrat već se dvije godine potajno sastaje s Carinom Trimingham, bivšom djelatnicom BBC-a koja je vodila odnose s javnošću poznate glazbene emisije Top of the Pops. Vrući susreti događali su se u jednoj od Huhneovih kuća u Londonu, o čemu supruga nije imala pojma. S druge strane, među liberalima se čulo kako ministar gaji vrlo prisne odnose s bivšom PR-ovkom, pa mu je vrh stranke, kako bi se izbjegao skandal, naložio neka izabere hoće li ostati vjeran ženi ili će pokrenuti brakorazvodnu parnicu. Vjerovalo se da će Huhne potiho prestati viđati Carinu, no njegova odluka zasigurno je i premijeru Cameronu i vođi liberala Cleggu djelovala kao hladan tuš.

– U ozbiljnoj sam vezi s Carinom Trimingham i napuštam suprugu – objavio je nenadano Huhne.

Koliko god to bio šok za konzervativce i liberale, analitičari tvrde da se pred Huhnea ne mogu stavljati ultimatumi.

Nije riječ o poslušniku koji bespogovorno sluša naloge vrha stranke, već o snažnoj ličnosti, bivšem novinaru koji je na početku karijere potajno, prerušen u Indijca, izvještavao o izvanrednom stanju u Indiji u vrijeme ubojstva Indire Gandhi. Nakon toga prešao je na londonsku burzu gdje je zaradio bogatstvo od kojeg je kupio 7 kuća u Londonu. Kakva mu je pozicija unutar stranke, govori podatak da ga je Nick Clegg jedva pobijedio na izborima za predsjednika liberala s razlikom glasova od 1,32 posto.

– Ministar Huhne napušta suprugu, no to je njegova privatna stvar – izjavio je glasnogovornik liberala.

Ključne riječi

Komentara 6

MM
Mladen Miletić
01:42 21.06.2010.

Prijašnji engleski nogometaš Best je imao pravo kada je rekao največi dio novaca sam potrošio na pijaču i žene , a ostalko sam uglavnom bez veze rasprčkao. Večina ljudi su korisne poštene naivne životinje koje rade ka o bolesni za druge...

OB
-obrisani-
01:49 21.06.2010.

Stanje duha britanskog ministra bi bilo kada bi ostavio ženu radi stare ljubavnice, pnak jedne prpošne starke od 70, pustite čovijeka neka uživa

JA
Jazuji
11:59 21.06.2010.

dailymail.co.uk je adresa ili upišite njeno ime na google slike, ebo me pas ako tom ministru netreba nova dioptrija!!! Ta žena je fakat katastrofa naspram njegove supruge.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije