Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČELNIK WHO-A OŠTRO
Povratak na članak

'Bogate zemlje si osiguravaju dodatne doze, a siromašnima se broj cjepiva smanjuje'

Zbog nestašice cjepiva prva raspodjela u siromašnim zemljama će se odvijati tek krajem mjeseca

Komentari 6

Avatar Tombstone
Tombstone
00:11 23.02.2021.

Pa krenimo prvo s cinjenicama tko je u stvari ovaj covjek. Rodjen u Eritreji, uopce nije lijecnik, ima diplomu faksa u Etiopiji gdje je bio ministar vanjskih poslova pa ministar zdravstva. Kao ministar vanjskih poslova zaduzio je poznato siromasnu zemlju gdje ljudi umiru od gladi za 13 milijardi US$. S Kinom se zblizio kao clan nasilne krajnje ljevicarsje marksisticko lenjinisticke stranke Etiopije koja je na svjetskom popisu organizacija koje podupiru medjunarodni terorizam, pa uz veliku pomoc Kine dolazi na mjesto predsjednika WHO. Naravno, placa dug presucivanjem i negiranjem zaraze nastale u Wuhanu u Kini tocno u doba socijalnih nemira u Hong Kongu i izmedju ostalih i Wuhanu. To negiranje traje do 17 studenog 2019. kada je kineski virus vec rasiren po svijetu, zacudo prvenstveno po velikim lukama u kojima se vrsi istovar kineske robe i gradovima s velikim internacionalnim aerodromima s gustim prometom kineskih zrakoplova. Bivseg predsjednika Zimbabvea Roberta Mugabea koji je smijenjen zbog totalnog kolapsa zdravstva u njegovoj zemlji te bitnih povreda ljudskih prava u istoj imenuje ambasadorom dobre volje WHO-a no smjenjuje ubrzo pod pritiskom zapadnih zemalja. I tom covjeku treba vjerovati????

VL
XA
xaron
20:52 22.02.2021.

Sa koje planete je pao ovaj lik ?

VL
DU
Deleted user
19:48 22.02.2021.

Naj bolji imunitet je prirodni tako piše u medicinskoj literaturi

VL
FA
fajlpz
06:34 23.02.2021.

Najbolje da bogati kupe i daju siromašnima.Koji dio života je ovaj prespavao?

VL
ST
Stipan
17:48 22.02.2021.

To je politika ako nisi znao. Što bi tribalo valjda bogate pobiti a siromasi da žive. Oni bi i dalje bili siromaci da ih se sve odjednom cijepi.

VL
GO
Govnoljub
17:30 22.02.2021.

ma nije moguće bogati si dupe mažu medom

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.