Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PAD DIONICA
Povratak na članak

Bogataši izgubili 117 milijardi dolara – trgovinski rat Kine i Amerike izmakao je kontroli

“Odgovorit ćemo Americi ako razmjeste rakete po Aziji”

Komentari 11

HO
homofob
21:23 07.08.2019.

Cijene dionica kao ljepota zenskih frizura: cisto emotivno osobni osjecaj bez egzaktnosti!

VL
AA
aabbcc
16:57 08.08.2019.

Izgubili posteno zaradjeni novac i neka se sada poubijaju narodu ih je pun k....

VL
CO
Constantine
19:37 07.08.2019.

Kinezi unistavaju sve zemlje svijeta a najvise ju se boji USA.Sto se tice bogatasa koji danas izgube 100 milijardi ali sutra zarade 500 milijardi i tako se to ponavlja. Na dugorocnom planu rat svijetskih razmjera je neminovan i opet ce /ako prezive/neki na tom ratu zaraditi i to ne u milijardama vec u bilionima.Svi ratovi su nametnuti samo zbog bogacenja/PROFITA

VL
DU
Deleted user
06:19 08.08.2019.

Pa to za brutalno bogate nije ništa i tako ne znaju kaj budu z novcima , dao bog da izgube deset puta više , meni svejedno večinu zaradjenog uzeli su onima koji su za njih crnčili i još crnče , burzovnim mešetarenjem ili bančnim lihvarstvom .

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:09 08.08.2019.

nisu milijarderi izgubili ništa što su imali. sve je to balon, bogatstvo koje ne možeš unovčiti. dal je netko nekome ukrao npr 2 mlrd dolara? nije. gdje je taj novac? ima li ga uopće? burze i vrijednost dionica su posebna grana filozofije. jedina opipljiva vrijednost koju netko, osoba ili tvrtka može imati, jest novac na računu. ili su to nekretnine. ako netko prstom nije mrdnuo 5 godina, a na burzi njegove dionice su poskupjele za 5 mlrd dolara, on taj novac fizički nema sve dok ne proda dionice i dobije novac za njih. potencijalno jest bogat, ali... naši ljudi imaju jako puno nekretnina, ali se osjećaju siromašnima. da prodaju taj u biti višak koji im ne treba, imali bi novca. fascinira činjenica da su u zadnjih 10 godina države se zadužile točno tolko za koliko je poraslo bogatstvo milijardera... i sad čekamo novu krizu u nikad gorim uvjetima za banke, poduzeća i države. tko će sad početi 'štampati' eure, dolare... a ovo kina amerika, trgovinski rat, carine... ameri očajnički žele usporiti pretjecanje kine. znaju da ne mogu zaustaviti, al ono, bar usporiti. i to neće moći. kinez ima zalet, nema veze što ima ogroman dug. jer kinez nije dužan svijetu, već sam sebi, međusobno, kao i japanac, svojim bankama. amerikanac donekle isto, al mu trećinu duga nose stranci. netko će nekome ipak jednom morati platiti..

VL
BA
barbaizamerike
18:40 07.08.2019.

Kinezi su unistili I HR tvornice jer proizvode jeftinije Kako?tako da I’m radnici u tvornicam rade za saku rize

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.