Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO SU OTKRILI OLIGARSI
Povratak na članak

Putinov neprijatelj otkriva tajne: Bolestan je on, ali ne onako kako mislite. A svugdje vidi izdaju

"On je mentalno bolestan", otkriva Putinov neprijatelj i bogataš u novom dokumentarcu "Tajne oligarhovih žena" koji se danas počinje emitirati u Americi. U dokumentarci se spominju izjave supruga ruskih bogataša koje otkrivaju koliko je Putin osvetoljubiv, da vidi izdaju na svakom koraku i da je ljubomoran na životni stil oligarha.

Komentari 13

FR
franjo
10:41 28.06.2022.

Imali su priliku da psihopata otruju i ako su znali da je psihopat što nisu učinili. Sad su svi pametni…

VL
TR
trpimir2022
12:22 28.06.2022.

Svatko normalan, kada bi vidio stvari kakve stvarno jesu, jer nisu sve onakve kakvima se putem današnje kulture i medija prikazuju, imao bi ozbiljnih psihičkih problema. Pošto je Putin prilično dobro infomiran, nije čudno ako mu to stvara psihičke probleme.

VL
ST
stefj
11:46 28.06.2022.

Malo nagađanja i onda od toga propaganda. Činjenica je da si je Putin organizirao zemlju poput cara, da ima više ljudi u 3 organizacije oko sebe nego što ima vojnika u napadu na Ukrajinu... Isto je činjenica da je Rusija u potpunoj cenzuri i da je Putinova popularnost nikad veća. Rusija ima možda nekih 20% populacije u srednjoj klasi koja bi trebala biti nositelj nekih promjena, a to definitivno nije dovoljno za ništa... Tako da nema nikoga tko bi ga maknuo, a kada jednom umre, doći će samo netko još gori... Vidimo da mu za cilj nije uopće bitno niti broj žrtava, niti cijena, tako da se ne može niti računati da će doći neki podstrek radi žrtava u Ukrajini... Uglavnom, ako se želi nešto postići, treba ga se poraziti na bojnom polju, a to ovako kako zapad sada radi nije moguće. Ukrajina radi čuda, ali uz ovakav omjer, gdje su Rusi jači 10 puta u tehnici nije za očekivati ništa dobrog... Ne treba zaboraviti da je EU i dalje glavni financijer Putina, gdje Njemačka sama plaća cifre kao cijela Kina...

VL
Avatar Bolsonaro
Bolsonaro
11:46 28.06.2022.

Ma dno dna od propagande.

VL
Avatar nekakav
nekakav
11:44 28.06.2022.

zanimljivo da svi kad izgube povlastice, odmah proglase onog koji im je uzeo igračku ludim, bolesnim. ne znam za ni jedan slučaj da se bivši partneri nakon lošeg razlaza gledaju lijepo, i jedan o drugome govori ugodnim riječima. putina zapadd mrzi jer je otjerao lopove, koji su izvlačili novac iz rusije, pljačkali je. ono što nije mogao, su domaći, sovjetski tajkuni, njima je džentlemenski dao mogućnost da zadrže svoju imovinu, ako se ne budu pačali u ruske državne poslove i interese. i ni jedan se nije u to usudio, osim hodorkovskog, kojeg su sredili, jer svaka privatizacija u sssr-u je bila protuzakonita, pa je lako bilo mu uzeti sve. čudo jedno kako američki predsjednik koji je naredio bacanje atomske bomba na japance nije proglašen psihopatom. ni onaj koji je naredio bacanje napalma po vijetnamcima. još manje onaj koji je naredio pucanje po iračanima streljivom od osiromašenog urana. i po serbima (ajd, to mu je zapadni balkan oprostio, jer se tuklo srbe). i tako. mentalno bolestan? ursula nije? macron? koji je političar mentalno zdrav?

VL
AT
ATG
11:39 28.06.2022.

Kad kreće film "Tajne laptopa oligarhovog sina" i nastavci "Institut za proučavanje rata kao obiteljski biznis" i "Oligarhova družina"?

VL
PK
Posljednji Komšikanac
11:49 28.06.2022.

Znači Mutin je umislio Majdan, širenje NATOa i propagiranje izvitoperene ideologije s trulog zapada... onda je dobro, svijet može odahnuti.

VL
AT
ATG
11:36 28.06.2022.

Dovoljan je početak - "Bogati američko-britanski financijaš...". Nakon tog znaš da slijedi istina potkrijepljena dokazima.

VL
HR
hrza
11:45 28.06.2022.

Mašta može svašta.

VL
Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
10:52 28.06.2022.

"On je mentalno bolestan", otkriva Putinov neprijatelj i bogataš - a možda je g. Browder Putinov bivši prijatelj?

VL
ST
stomiovotreba
10:51 28.06.2022.

Bill Browder je poznati prevarant; da bi izbjegao zatvor u Rusiji zbog pranja novca i neplacanja poreza izmislio je citavu pricu. Njegove petljavine su ogoljene u filmu "The Magnitsky Act - Behind the Scenes" i knjizi “Man of Power - A True Story about Bill Browder, Money Laundering and Media Manipulation” (Birgitte Dyrekilde and Lars Abild).

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.