Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brojne novine

Bogat program u Noći knjige u vinkovačkoj knjižnici

noć knjige
Foto: Goran Ferbežar/PIXSELL
1/7
24.04.2014.
u 13:10

Vinkovačka Gradska knjižnica je priredila bogat program za ovogodišnju Noć knjige što su Vinkovčani znali cijeniti svojim dolaskom u velikom broju

Vinkovačka Gradska knjižnica je priredila bogat program za ovogodišnju Noć knjige što su Vinkovčani znali cijeniti svojim dolaskom u velikom broju. U suradnji s vinkovačkim knjižarama, u predvorju Knjižnice postavljena je cijele večeri sve do ponoći, izložba knjiga, a kasno popodne održana je matineja za djecu Pričaonica u bibliobusu.

Održana je tribina o hrvatskom jeziku, predstavljene su knjige Miroslava Mićanovića i noviteti biblioteke Grafiti vinkovačkog Ogranka Matice hrvatske. Učenici OŠ Antuna Gustava Matoša izveli su predstavu, a za srednjoškolce je održana radionica Karenjina na državnoj maturi. Bila je tu priča o vinkovačkom bibliobusu, reklamnih filmova o knjigama, a predstavljen je i čitateljski klub Gradske knjižnice i čitaonice Vinkovci Book zone.

>>Noć knjige obilježena diljem Hrvatske

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije