Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Daruvar

Bogat program Međunarodnog tjedna mladih

Daruvarske manekenke nosile dizajnerske kreacije
Foto: Željko Gašparović
1/6
10.08.2014.
u 17:00

U 7 dana priređena je Međunarodna radionice na engleskom, sportski programi, noćna kupanja, učenje francuskog, izložba fotografija, izložba stripa, pjesnička večer, više koncerata, crtanje kredama i oslikavanja pločnika na središnjem daruvarskom trgu i razne igre.

Na Termalnom vodenom parku „Aquae Balissae“ u Daruvaru, veliki broj gledatelja mogao je pogledati atraktivni modno zabavni  program. Manekenke daruvarske udruge  „Impressa“, koja okuplja djecu i mlade,  u više izlazaka prikazale su dizajnerske kreacije i odjeću kao i frizure, modne ukrase i nakit. Program je osmislila Tanja Herceg uz pomoć najaktivnije članice udruge Matee Bodulušić. Dio je to programa „Velikog ljetnog osvježenja“ manifestacije koju organizira udruga „Impress“ Daruvar uz Međunarodni tjedan mladih.

Četvrti po redu ljetni program za mlade i daruvarčane, obilovao je događanjima. U 7 dana priređena je  Međunarodne radionice na engleskom, sportski programi, noćna kupanja, učenje francuskog, izložba fotografija, izložba stripa, pjesnička večer, više koncerata, crtanje kredama i oslikavanja pločnika na središnjem daruvarskom trgu irazne igre.

- Ovaj događaj okupio je veliki broj mladih kako iz Hrvatske tako i iz inozemstva. Cilj nam je  povezivanje mladih, razmjena iskustva, pisanje budućih zajedničkih projekata, usavršavanje organizacijskih vještina prijavljenih volontera. Program je kreiran za sve od mladih do onih starijih, kazala nam je Tanja Herceg, voditeljica „Impressa“.

Program Međunarodnog tjedna mladih završava u utorak, izletom u na Petrov vrh kod Daruvara.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije