Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sukob u kafiću

Bocom u glavu zbog krivog izbora glazbe

policija portal (1)
Marko Lukunic/PIXSELL
02.07.2013.
u 17:00

Petorica alkoholiziranih mladića žestoko se obračunala s također alkoholoziranim 33-godišnjakom

BJELOVAR – U bjelovarskom caffe baru Mustang u nedjelju navečer pola sata prije ponoći došlo je do žestokog sukoba u kojem su se petorica alkoholiziranih mladića obračunala s također alkoholiziranim 33-godišnjakom, potvrdili su iz PU bjelovarsko-bilogorske.

Do sukoba je došlo kada je 25-godišnjak iz petočlane skupine prigovorio 33-godišnjaku zbog glazbe koju je ovaj birao u Juke Boxu. Nakon psovke 33-godišnjaka došlo je do fizičkog obračuna njih dvojice, a potom su se u sukob uključila i ostala četvorica iz skupine. Od kanonade udaraca po glavi i tijelu 33-godišnjak je pao na pod. Ležeći je dohvatio staklenu bocu te njome udario 25-godišnjaka i nanio mu povrede u vidu posjekotina u predjelu vrata i ramena. Obojica su prevezena u bjelovarsku Opću bolnicu gdje su zadržani tijekom ponedjeljka zbog lakših tjelesnih povreda.

Policija je privela ostalu četvoricu i protiv njih će podnijeti prekršajne prijave zbog remećenja javnog reda i mira. O cjelokupnom događaju obavijest slijedi i nadležnom državnom odvjetništvu koje će odlučiti o eventualnom pokretanju kaznene odgovornosti.Vlasnik lokala nije želio komentirati događaj, no neslužbeno doznajemo da će zbog oštećenja inventara protiv izazivača sukoba podnijeti kaznene prijave. 

>> Unatoč jučerašnjoj tučnjavi napadnuta obitelj i danas na tržnici

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije