Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PIJAN NAPRAVIO KAOS

BMW pokupio sve što mu se našlo na putu: Oštetio pet automobila, banderu i zaštitnu kutiju

prometna
Foto: Marijan Susenj/PIXSELL
08.06.2020.
u 09:03

Vozač je na mjestu uhićen i premješten u posebne prostorije policije do otrježnjenja. U krvi je imao 0,94 promila

Pijani vozač BMW-a zadarskih registarskih oznaka sinoć je u Koprivnici oštetio čak pet automobila. Policija je dobila dojavu oko 22:30, a po dolasku na teren utvrđeno je da je BMW naletio na parkiranog Forda, Citroena i dva Peugeota, zaštitnu kutiju telekomunikacija, ali i banderu

Do nesreće je došlo na raskrižju na Taraščicama. Skrećući ulijevo, autom je prošao preko betonskog rubnika na travu te je s prvim krajem BMW-a udario u zaštitnu kutiju telekomunikacija. Kutija je poletjela u parkirani VW, dok je BMW produžio i zabio se u banderu. Zatim je nastavio dalje i udario u parkirani Ford, Peugeot i Citroen, javlja ePodravina.

Od siline udarca, navodi policija, BMW je prešao preko trave i kolnika ulice Trga kralja Tomislava sve do parkinga na Trgu podravskih heroja te je i tamo udario u teretni automobil marke Peugeot. Vozač je na mjestu uhićen i premješten u posebne prostorije policije do otrježnjenja. U krvi je imao 0,94 promila. Čeka ga prekršajni postupak.

 

Ključne riječi

Komentara 2

CR
crocro
09:29 08.06.2020.

U nekim hrvatskim krajevima izgovara se riječ "bandera", ali je primjerenije "električni stup" ili "stup", premda ima još značenja riječi "bandera". Riječ "bandera" najviše se koristi u Srbiji, pa bi u izričaju valjalo uporabiti primjerenije zamjenske riječi za "banderu", iakoo se, ponavljam, koristi u u hrvatskim krajevima.

LE
lector2corrector
10:23 08.06.2020.

prekršajni postupak na njegovo ime? A na čije će drugo? Možda na ime onog tko je tu 'banderu' i postavljao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije