Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLATKA OSVETA

BMW-om mu blokirao ulaz na farmu, vlasnik pronašao genijalan način kako ga naučiti pameti

farma
Pixabay
01.04.2021.
u 09:11

Oko automobila je podigao željeznu ogradu te ga tako blokirao.

Kada je vlasnik jedne farme u Walesu vidio BMW parkiran točno ispred ulaza na njegovo imanje, odlučio mu se odmah osvetiti.

Oko automobila podignuo je željeznu ogradu te ga tako blokirao.

Priču je na Twitteru podijelila članica zelene stranke Emily Durrant koja je poručila kako turisti moraju poštovati površine na kojima se radi.

– Odlično je ugošćivati sve u Walesu, našem dijelu raja, no molim vas, nemojte parkirati ispred ulaza na farme. To je radni krajolik, ne mjesto za zabavu. Kad se poljoprivrednici ne mogu brinuti o svojoj stoci, to ih malo uzrujava. Pošteno – napisala je ona na Twitteru.

Dodala je i kako je ograda uklonjena nakon što je fotografiran automobil.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije