Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijavili Vladu AZOP-u
Povratak na članak

Blokirani: Obustavite slanje podataka utjerivačima dugova

Udruga smatra da nije osigurana zaštita osobnih podataka 325.000 blokiranih i traže privremenu obustavu upotrebe Finina registra

Komentari 19

NE
nevjerujženikojalaže
19:30 26.05.2018.

banke su prodale a utjerivači kupili sve s dugom, pa i osobne podatke. smije li se to po gdpr-u ?

VL
Avatar 1HGZ
1HGZ
23:17 26.05.2018.

vratite dug i mirna bosna...

VL
Avatar hrjosko
hrjosko
23:05 26.05.2018.

Ovrha i naplata duga nije dobra samo treba znati koje uveo takvu vrstu naplate? Socijalisti u zelju! Zakon se mora pod hitno mjenjati kao prvo ukinuti sve naknade osim duga i kamatu od 3% na dug. Znači ukinuti sve odvjetničeče i finine naknade tako da dužnik može u biti vratiti dug i to tako da prije ovrhe mora sklopit dogovor o otpati duga sa dužnikom i to direktno! Ako ipak neuspiju onda može dalje prodavati dug nekoj od agencija a ne odmah kao sad!

VL
KO
kold
23:56 26.05.2018.

Dobro je ovo znači odoh podignuti kredit i neću ga vraćati a banka ili ne znam tko ne smije me tužiti jer će odati moje podatke, ma da nas nema treba nas izmisliti.

VL
Avatar Tito Svetinja
Tito Svetinja
18:09 26.05.2018.

Znači banke prodaju dugove uličnim kamatarima i drobiocima prstiju.Ja koliko znam,tako nije bilo za vrijeme Tita.Znači Kolumbija je stigla u samostalnu Hrvatsku.Fino,fino,nema šta.

VL
MX
Mister X
21:18 26.05.2018.

To je pravo zaštitimo kriminace . koji ne vračaju dugove neka uzmu nova zaduženja . Tako sam i sam popušio u ovoj državi kad čovjek ima skoro 300 krivičnih prijava demkrtski sud ga pusti da radi a nitko ti nesmijee reči pazi se toga .. jer to nije u redu da ti sazanaš i ti da je mlijone dužan i da ne vrača nikome ... zato novi Agrokor i dug od samo 1,7 miljardi EURA = 12,8 mijardi kuna nestalo . RH. Dobro je da raja nema volje i znananja da shvača koji su dijelovi kolača !!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.