Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIH

Blokiran islamistički portal Vijesti ummeta koji je veličao Islamsku državu

Kurdski borci poziraju sa zastavom Islamske države (ilustracija)
Foto: Thomas Rassloff/DPA/PIXSELL
10.05.2016.
u 13:45

Na web adresi vijestiummeta.wordpress.com stoji obavijest da je 'ovaj blog arhiviran ili suspendiran zbog kršenja uvjeta pružanja usluge'

Blokiran je rad islamističkog portala "Vijesti ummeta" koji je veličao terorističke napade širom svijeta i otvoreno podržavao terorističku organizaciju Islamsku državu.

Na web adresi vijestiummeta.wordpress.com stoji obavijest da je 'ovaj blog arhiviran ili suspendiran zbog kršenja uvjeta pružanja usluge'.

Islamistički portal zabranjen je sredinom kolovoza prošle godine nakon čega su njegovi vlasnici nastavili raditi na besplatnoj blog domeni WordPress. 

Ovaj portal na bosanskom jeziku koji prenosi obavijesti terorističke organizacije Islamske države pozdravio je terorističke napade u Parizu i Bruxellesu nazivajući ih "radosnom viješću" kao i napad u okolici Sarajeva kada su ubijena dvojica vojnika Oružanih snaga BiH.

Sigurnosne službe ranije su upozoravale kako ne mogli ukinuti radikalne islamističke portale budući su im serveri u inozemstvu.

>> Zloglasni islamistički portal: Upozoravali smo vas da će Europom teći krv, a posebno Bosnom

>> Blic: Iza portala Vijesti ummeta je Nedžad Balkan s juga Srbije

Komentara 10

ZA
zahvalni
15:57 10.05.2016.

pih to se znalo, zabrinulo bi me vijest da cetnici ne mogu da paradiraju po bosni, i da genocid slave,a ovako kako je, je sve jasno

DU
Deleted user
14:00 10.05.2016.

Sada će otvoriti drugu domenu a ovima će trebati opet par godina da je zatvore.

DU
Deleted user
21:28 10.05.2016.

Blokirali su im portal-ali ne i snove i ideje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije