Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZVJEŠĆE FINE
Povratak na članak

Blokada 274.123 građana i 20.237 poslovnih subjekata

Uslijedila naplata zbog neizvršenih osnova za plaćanje

Komentari 3

RI
rightside
16:47 10.10.2018.

pisete lazi i gluposti,,naime kad je taj "opreost" stupio na snagu,,nije se provodilo onako kako je napisano u zakonu,,tj svi koji su imali pravo deblokade racuna nisu dobili to pravo,,kao i prica da ht oprasta dugove )) mozda ste "zaboravili"" napisat da je isti ht svoje dugove prosljedio hanzekovic pljacke i obmane firmi a oni ne odustaju iako npr ni nakon godinu il vise blokade racuna ni lipenisu naplatili, a da ne pricam o "pohvalama" unatar tog legla, kako za njih zastare nema i cak slucaj dugovanja tel usluga od prije 16-17 godina ce oni naplatit bez obzira na novostvorene zakone o ovhama,,dakle,,ocito je da ovi u hazekovicu pisu sami zakone o ovrhi a onda to vlada "prezentira" kao svoj uradak,,)))))

VL
Avatar vatrogasac
vatrogasac
18:15 10.10.2018.

Sramotna i besprizorna pljačka hrvatske sirotinje,stotine samoubojstava,uništene obitelji kamate od 500-600 posto iznosa glavnice,to je bolesni izum političara iz Hrvatske i pojedinih bandita tzv uglednih odvjetnika. Bogati se žgadija na propasti hrvatskih ljudi,može li jadnije,ne vjerujem..Treba vjerovati da će se pojavit politička snaga koja će jednog dana suditi bandi za zločin protiv naroda.

VL
MU
mulag
18:22 10.10.2018.

je ,a di su ti blokirani,,, pa sigurno nisu u hrvatskojkoga onda briga za zblokirane ,, halo

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.