Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Objava na Facebooku
Povratak na članak

Bloger Krule svjedočio teškoj nesreći, bajkerima poručio: 'Imate obitelji...'

Govorim mu nešto umirujuće... nije pri svijesti... dvije žene kleče kraj njega, ruku drže na njemu, govore mu kako će sve biti u redu... stalo je još bajkera kad su vidjeli..., napisao je između ostalog na Facebooku

Komentari 6

Avatar Le-Freak
Le-Freak
14:33 07.08.2019.

Nazalos u nas nije fora voziti cool motocikl i znati kontrolirati snagu i fiziku motora. U nas je fora bjesno i prebrzo motati se medju automobilima sa otvorenim auspuhom i bez sigurnosne opreme. To svugdje u inozemstvu izaziva podsmjeh kod pravih bajkera jer je takvo ponasanje smjesno i pocetnicki neprofesionalno.

VL
JE
Jednakost
10:43 07.08.2019.

Uh,....kako je taj adrenalin opasan, a posebno kad se pomjesa sa egom i ostalim hormonima. Dobar tekst, neka ste ovo objavili. Nadam se da ce decko biti dobro.

VL
DU
Deleted user
12:05 07.08.2019.

Svake godine smrtno strada 50 do 100 vozača motocikala u RH, a prve smrti, skoro u ritmu 1 x tj. počnu kraj ožujka/početak travnja - kad se usporedno javljaju i medijski izvještaji o prvim stradavanjima ronilaca jer je more još (pre)hladno. Uzalud njima bilo što govoriti! Ima izreka što pametnom ne treba, a što onaj drugi ne sluša!

VL
MA
MAX127
14:01 07.08.2019.

Donatori organa.. Svi doktori tako motoriste zovu..

VL
Avatar rubinet
rubinet
13:24 07.08.2019.

Krule? Kakovo je to ime?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.