Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Limena ergela
Povratak na članak

Bliži su narodu u limuzinama

Gradonačelnici su stalno na putu, a godišnje prijeđemo i do 120.000 kilometara pa je i logično da koristimo jače automobile – kaže gradonačelnik Osijeka Krešimir Bubalo.

Komentari 2

JA
japa
13:36 06.03.2010.

Za sve nas je kriza samo za političare nije. Sve dok bude bilo glupana koji će glasat za ovakve političare, za njih krize neće biti.......

VL
OB
-obrisani-
12:16 07.03.2010.

Sigurnost im je najvažnija!! ? Ne udobnost, moćan odjećaj kada izlaziš pred kolege. A gdije završe automobili koje prodaju kad im istekne 5 godine, trebate provjeriti te cjene za koje ih i kome daju? Prodaju ih auto kućama od kojih se kupi novi, a onda auto kuće prodaju njihovim prijateljima po manjim cjenama nego su ih kupili!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.