Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hdz na Facebooku:

'Bliski suradnik Ikić Baniček u središtu kriminalne afere! Grbin se, naravno, pravi grbav'

Zagreb: Dolazak članova na Sjednicu predsjedništva HDZ-a
Igor Soban/PIXSELL
15.02.2023.
u 15:36

Hrvatska demokratska zajednica obrušila se na sisačku gradonačelnicu Kristinu Ikić Baniček

Policija je po nalogu USKOK-a uhitila načelnika Policijske postaje Sisak Marijana Detelića. USKOK je nakon policijske prijave pokrenuo istragu protiv načelnika policijske postaje u Sisku kojega sumnjiči za trgovanje utjecajem. Tužiteljstvo je objavilo kako Detelića, kojemu nisu naveli ime već samo dužnost i godinu rođenja, tereti da je od podređenog kolege, koristeći svoj autoritet, tražio da osumnjičeniku, bez pregleda, vrati mobitel zaplijenjen u kriminalistikom istraživanju.

Kad je policijski službenik to odbio, zatražio je od njega da prije ishođenja naloga za pretragu mobitela i prije provođenja pretrage iz internetske aplikacije za dopisivanje pobriše svu njegovu komunikaciju s osumnjičenikom, što je policijski službenik također odbio učiniti, navode u priopćenju.

Hrvatska demokratska zajednica o uhićenju načelnika oglasila se na Facebooku.

"Obiteljski prijatelj & bliski suradnik Kristine Ikić Baniček u središtu kriminalne afere! Grbin se, naravno, pravi grbav

USKOK sumnjiči suspendiranog policijskog načelnika u #Sisak Marijana Detelića da je od sebi podređenog policajca zatražio da izbriše poruke iz mobitela koji je oduzet poduzetniku Ervinu Mehinoviću, a kojeg se istražuje zbog pronevjere. bit.ly/3YwLz8R

Tomislav Kralj, predsj. Hdz Sisak: Upravo je #SDP gradonačelnica postavila dotičnog poduzetnika za predsjednika NK Segeste, s njim se često naslikava, ispija kave, putuje u inozemstvo… Ako su njezine kućne prijatelje htjeli zaštititi brisanjem poruka, javnost postavlja pitanje kako se tek postupa kada se radi o samoj Ikić Baniček! A dugačak je popis njezinih afera: namještanje milijunskih poslova SDP-ovoj udruzi Kopa Beach, muljaže oko Ledene dvorane i gradskog proračuna, mailovi o tome tko će biti direktor Sisačkog vodovoda prije nego što je izabran… Siščani se pitaju je li Ikić Baniček nedodirljiva?!", napisao je HDZ na Facebooku.

Komentara 9

LL
lijepa_li si
15:59 15.02.2023.

pojavu osudit druga spasit! ta nije to desničar da ga se razapinje!

CA
carliamor
16:48 15.02.2023.

Odeš u Minou iznajmiti auto , uzmeš auto a prometna knjižica glasi na Kristinu Ikić Baniček - pametnom dosta. Sisak komedija

Avatar Žac Dubrava
Žac Dubrava
16:31 15.02.2023.

Nemreš vjerovati kriminalci se vesele tuđim aferama i mućkama koje sve nas koštaju. Ajde dobro niste samo vi KraDeZe kriminalci i Sdpenjare su. Jadni kompleksaši, bez brige nitko vas neće skinuti s trona. Nemoguće je, pogotovo nesposobnim sdpenjarama. Malo komentara, svi oguglali, ništa novog. Grbin je grbav, ali lijepo pjeva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije