Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE IZ SAD-A
Povratak na članak

Biden: NATO će braniti svaki centimetar svog teritorija; Blinken: Ne mislimo da Rusija razmišlja o upotrebi nuklearnog oružja

Putin je u petak rekao da su Sjedinjene Države napravile presedan kada su bacile dvije atomske bombe na Japan 1945. godine, ali nije poslao nova nuklearna upozorenja Ukrajini.

Komentari 31

EM
emojmile
23:29 30.09.2022.

Dobro. Ali koji Nato teritorij je napadnut?!

VL
AD
adapajnic
11:38 01.10.2022.

Ovaj senilac će napraviti sve što požele američki Hazari, štovaoci Lucifera, nije bilo rata kojeg oni nisu pokrenuli. Ali je teško ljudima to shvatiti jer su kukavice i boje se istine, to im je preteško za prihvatiti, slomilo bi im psihu jer nemaju vjere

VL
GI
gira
12:34 01.10.2022.

ameri su zagrizli malo veći komad, skupo će ih koštati bacanje europe na koljena.

VL
VI
vidum
06:10 01.10.2022.

Imperijalističko teroristički Zapad pokušava nadmašiti Aleksandra Makedonskog i DŽingis Kana. Skupa.

VL
DU
Deleted user
03:41 01.10.2022.

Jadna amerika se vec 200 godina brani od europe,azijemafrike,vec 22 ratova su jadnici americki vodili,"braneci" se od okupatora.....

VL
PV
prcko.vita
06:56 01.10.2022.

Ali druže Džo, na tvoju nato članicu je pala raketa još prije par mjeseci, da u Zagrebu ako se sjećaš, i ? Kako si branio te centimetre nato članice?

VL
DU
Deleted user
00:26 01.10.2022.

kad prevodis politicara to ide ovako nekako ima=nema moze=nemoze nece=hoce

VL
V0
Vlaskoulicanec3.0
15:26 01.10.2022.

I u pripremi "obrane" digli ste u zrak Nord Stream???

VL
Avatar olala04
olala04
14:21 01.10.2022.

Ovaj Biden ne zna je li došao ili pošao!Amer nigdje nije dobro donesao niti mir,ne znam što je Zelenski mislio?Ili nije mislio,jadan narod ispašta,veliki kolo vode...igre bez granica su počele!

VL
MX
Mister X
01:01 01.10.2022.

Vidimo svi Bajden je BOG u odnosu na Putina diktator i ubojica . Kako mu je odredio BOG tako mora biti mora biti . Vidimo i da ga svi slušaju osim tobože Mađarskog poglavice . = ( jaki super dokazaz brutalne slobode u demokraciji u RUROPI kad si u svezu sa BOGOM ! Vidjeli smo protiv njega nitko nema šta da kaže dok protiv Putina ubojice i diktatora iako je u Ratu sa pola svijeta ima Hrabrih Ukrajinaca i polu Rusa i koji bi se iznutra borili jezikom za Ukrajinke i bez oružja smo galamom ! ) Da je BOG to je jasno i to jači meni nego onaj nebeski skrivalica ? Bajden zločeste polovi i odveze u svoj Pakao .Putin gubi rat ako ne krene sa tim što se traži od njega politiko da potegne Atomske prema Ukrajini jer je uvidio da je to glupo da sam gine jer štedi Atomske za Marsijance ako ikad navrate ? Ukrajini će dati ultimatum ako neće da kapitulira neka bira i do tog datuma ako ne pristaju leti porva na KIJEV toga i toga datuma . pa kome se živi neka se samo iseli i dalje životu veseli . Druga i treća poslije idu bez najave gdje sve do kapitulacije . Jer uvidio je da protiv 1, 5 milijardi jakih zapadnih i Američkih konvencionalni Rat nije nikad ni Planirao jer nema smisala tu gubi ; Svjestan je da gubi i Atomski ali je shvatio tu je ne 100% sam ! I sada je samo na Americi da donese odluku ? srediti Rusiju i da Rusi sigurno sobom naravno odnosi i cijeli NATO i ode mnogo računaj Amerike kroz pogode jezera te rijeka tako da zdrave vode nigdje ni za lijek nema !

VL
WT
WTF!
11:08 01.10.2022.

Kaj sa dokumentom Think tank RAND Corporation uvodnog naslova " Slabljenje Njemačke,jačanje SAD-a "??? Preuzimanje u PDF-u. Planovi im jako zanimljivi,upravo živimo u realizaciji istih.

VL
Avatar Rumba
Rumba
13:47 01.10.2022.

Amerikance poslati kuć a EU treba konačno ujediniti i stvoriti svoju vojsku to što biden priča i njegova administracija za nato je isto kao da mrtvaca dižete iz groba

VL
MX
Mister X
23:40 01.10.2022.

PUTIN je demokratskim Legalnim međunarodnim sistemom Referendumom; PRIPOJIO ČETIRI UKRAJINSKA REGIONA sa RUSKIM stanovnicima i njihovom zemljom. Ma kako je mogao tako to Američko-NATOVSKO - vlasništvo da Rusiji pripoji skupa sa svim Ruskim građanima pa on nije normalan on je on je za ubiti i to Atomski ! naravn misli to Gospon Bajden jer on je Bog, vladar vlasnik gospodar Planete Zemlje ! Sa svojim Paklom u Guvantanamu ( Koji ubija ili plaši sve: a sada najviše; najviše prijatelje - NATO saveznike koji su svjesni i imaju razum da su uskoro u Atomskoj totalnoj upotrebi da moraju 100% da preuzmu ulogu svi direktni atomski borac za "spas Ukrajine" jer jedan Zelenski glumac ne može sam da Pobjedi Rusiju bez Atomske pomoći prijatelja koji su obožavatelji jedinog dijela naroda na kugli zemaljskoj a to su Ukrajinke - koje spavaju već pola godine u toplim sigurnim demokratskim krevetima !

VL
MX
Mister X
00:19 01.10.2022.

Putin je ubojica- kukavica to svi znamo boji se 1.5 miljrdi protivnika ima ih sve skupa sa Prijateljima prko 100 država sa mali milion baza sa Atomskim Raketama po EU, USA je već koliko preko 50 država i ima duplolo više stanovnika od njegove Rusije . Jako daleko i osigurano super tehnikom tehnologijom. Rusiji su svi na granici i unutra možda . Rus je slab čorav ne vidi kad mu mijun tona naoružanja šalju u dvorište na samu granicu dok ne zapucaju; do sada kao 5 Atomskih i više sve uništiše ( sve iz ljubavi prema Ukrajinkama!) . Atomsko naoružanje čuva za idučih 80 godina ako ga slučajno možda onda napadane Somalija a ne bude "prijatelj sa Amerima"Putin teško shvaća i ne zna ništa da nauči od demoNkracije Nema ni svoj PAKAO za zarobljenike i teritorija liste kao Guventanamu. Nije vidio kako se to radi letiš preko 5 otoka sa vojskom naoružanjem i bacaš na čiste civile Atomske . Znamo svi nije zločin znamo i to nije genocid , jedino Božanska kaza . Izgleda da se sad odlučio d ne bude kukavica i Lažov i blefer.. Kad ste svi hrabri i ne bojite se odlaska u Nebo a zašto da se i mi Rusi toga bojimo. Idemo svi skupa ako pokuša Amer da nas pobjedi sad iz NATO saveze kao nove velike ali Atomske Ukrajine .. To bi bio sigurno veliki uspjeh za daleku i sigurnu Ameriku dobro stradali bi svi Potomci nacista i fašiste i njihovi bezvezni susjedi ali pobjeda bi bila potopili bi za uvijek i Rusiju . To bi bio Rusvaj !!!

VL
DI
Diosiario
18:58 01.10.2022.

Biden: NATO će braniti sve od 12 do 30.

VL
Avatar Foton
Foton
14:25 01.10.2022.

Konstanta americke politike je borba protiv diktatura, Mussolini, Adolf, Imperijalni Japan, Staljin, Mao ce Tung, a glavni pouzdani saveznici u tome su zapadnoeuropske zemlje. Stotine tisuca Amerikanaca je poginulo da Europa bude demokratska i slobodna. I sad tu citam da je Americi cilj da Europa oslabi, a vec 70 godina ne mogu natjerati Europu da se naoruža i ojača. A Europljani čuče pod americkim kisobranom i zive standardom koji si prije nisu mogli ni zamisliti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.