Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISKUSNI DIPLOMAT
Povratak na članak

Blinken imenovan novim američkim tajnikom, čestitka stigla i od hrvatskog ministra

Blinken je dugogodišnji Bidenov suradnik koji je bio drugi čovjek State Departmenta u administraciji predsjednika Barcka Obame kada je Biden bio potpredsjednik SAD-a

Komentari 3

Avatar Belski
Belski
18:43 27.01.2021.

Suučesnik ratnog zločina va Siriji.

VL
KO
Konstantinos
12:32 27.01.2021.

Poznajem obitelj novog Drzavnog sekretara narocito Veru i Donalda Blinken, njegove roditelje. Stvarno fenomenalni, kulturni, obrazovani ljudi, prave kozmopolite kao i sin im, Antony. Zelim mu svu srecu i uspjeh da vrati veliku Ameriku ponovno na put istinskog vode svjetskog mira i promotora demokracije. Takvi nam igraci trebaju!

VL
SI
sisavac
08:25 27.01.2021.

dal vi znate što će značiti kad i kina počne zauzimati sve čvršći stav po pitanju svojih interesa? amerika iznad svega, supremacija, to su inače nacističke fore izdizanja iznad drugih naroda, arijevska politika, i svijet bi morao amere staviti tamo gdje im je i mjesto, na divlji zapad, sa indijancima, traperima... kinezi su odavno shvatili prijetnju i na nju odgovaraju ogromnim ulaganjima u obranu. oni grade više velikih brodova nego ih engleska ima operativno. imaju jedan nosač aviona, prepravljen sovjetski, drugi kojeg su sami izgradili, i sad je u uporabi, a sada slijedi umnožavanje, jer je za kineze sve ipak konfekcija. misliti da će amer sa svojih 12 nosača diljem svijeta moći parirati kinezima u njihovom dvorištu je smiješno. ne mogu ameri natiskati tolko dolara kolko kinez može svoje braniti. na primjeru hong konga kina je vidjela kud može doći miješanje drugih država u unutarnje stvari, i ništa više ne prepušta slučaju. tajvan... to će biti šlag na torti. sve što kinez radi jest svakodnevno pokazivanje snage, svako malo pojačaju brojnost aviona koji idu sve bliže otoku. jačanjem mornarice će tajvan uskoro biti strogo kontroliran. amer u aziji nije nikad dobio niti jedan rat, osim onog protiv japana, al to su druga vremena i druge okolnosti, japan je vodio rat sa svima onda. vrijeme je da se ameriku vrati doma, nitko je ne voli u svojem dvorištu. europa još nije shvatila, al na cjepivima vidi. vide ljudi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.