Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Divjak Bandiću:
Povratak na članak

Ne mogu polemizirati o reformi s nekim tko ne vlada osnovnim pojmovima

Bandić je na konferenciji za novinare ustvrdio da se informatika u škole uvodi kako bi se izbacio vjeronauk te da se slučaj vjeroučitelja Krešimira Bagarića koristi za stvaranje krizne situacije i progon vjeroučitelja

Komentari 15

LU
lukadragan
17:55 11.01.2018.

Kada su u pitanju HNS-ovci, to je tako. Njima ne trebaju natječaji za nabavu računala oni imaju svoje ljude.

VL
Avatar dobry
dobry
20:30 11.01.2018.

Bandić, lukavi capo di tutti capi hercegmaf.i.je. On i Vaso kroje sudbinu Zagreba i najmoćniji su vladajući "par kumova" u Hrvatskoj. Do kada Zagrepčani!!?

VL
MI
misho32
19:13 11.01.2018.

ta uporno poziva se na to da je politički neutralna i da se reforma školstva provodi bez uticaja politike , a istjerala je iz ekipe sve koji su drugog svjetonazora odnosno nisu njenog političkog uvjerenja.

VL
CH
CharlesBukowski
05:43 12.01.2018.

bandic je obicni primitivac i polupismeni bahati lazov... u 21. stoljecu informaticko obrazovanje je nuzno svidjalo se to kome ili ne

VL
RS
rasta sev
21:27 11.01.2018.

Ima pravo ministrica Divjak, Bandić se pokušava petljati u sve bez obzira što nama kompetencije ali njemu je samo bitno da kod onih koji su njegova ciljna skupina prikupi svoje buduće glasače koje kao i Bandića informatika baš i ne zanima. Istina je jedina da vjeronauk treba učiti u crkvi.

VL
ZA
zaki55
09:21 12.01.2018.

Ministrica nema pravo. Bandić je stručnjak. On je diplomirani nastavnik predvojničke.

VL
PI
pinkec
21:46 11.01.2018.

Smišljena i koordinirana hajka na vjeronauk i katoličku crkva! Bandiću, ne daj bandi uvoditi "Familiju duginih boja"!

VL
AL
Alkana
17:10 11.01.2018.

Bandić je rekao istinu! Kurikularna reforma se već tako dugo naajavljuje i radi, ali se ništa ne vidi niti zna. Nešto se debelo skriva od javnosti.

VL
Avatar liquidsky
liquidsky
19:47 11.01.2018.

"Sveznajući" Bandić, koji nije bio u stanju naučiti ni jedan strani jezik, a sva znanja koja ima vuče iz osnovne i srednje škole, koji "uči" na način da mu netko od njegovih "pametnjakovića" koju minutu prije mudrih izjava za javnost kratko objasni temu i što reći (što Bandić ionako ne može istinski razumjeti), razmeće se svojom pseudoerudicijom pred nepismenim ili polupismenim, uglavnom dinaridskim i romskim pukom jer ostatak građana nikada ga i nije uzimao za ozbiljno. Dovoljno je vidjeti tko su mu savjetnici. Bandić je najveća isprazna kulisa hrvatske politike. Od raštike do informatike, sve taj zna, svime vlada i što je najpogubnije, uvjeren je da je tako. Kao i svemu neprirodnom i nastranom, i Bandiću će na ovaj ili onaj način doći kraj.

VL
DU
Deleted user
18:13 11.01.2018.

Bravo ministrice. Normalnim građanima Milan Bandić već duže vrijeme zvuči kao psovka.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.