Naslovnica Vijesti Hrvatska

Divjak: Jasminka Buljan Culej više neće voditi Ekspertnu radnu skupinu

Ustvrdila je kako nije vidjela pismo dosadašnje voditeljice Posebnog stručnog povjerenstva za provedbu strategije obrazovanja Dijane Vican, koje je uputila predsjednici Republike
14. rujna 2017. u 13:09 29 komentara 1670 prikaza
Blaženka Divjak
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak izjavila je danas da je premijer Andrej Plenković na čelu Posebnog stručnog povjerenstva za provedbu strategije obrazovanja, a ona je suvoditeljica tog tijela, te je najavila da će biti raspisan novi natječaj za Ekspertnu radnu skupinu.

plenković OBRAZOVNA REFORMA Plenković o konačnom izboru članova Ekspertne skupine

Divjak je novinarima pred Banskim dvorima potvrdila da, s obzirom na to da će biti raspisan novi natječaj za Ekspertnu radnu skupinu, Jasminka Buljan Culej više neće voditi to tijelo.

Blaženka Divjak
1 / 28
Zagreb: Sjednica Vlade Republike Hrvatske u Banskim dvorima

Ustvrdila je kako nije vidjela pismo dosadašnje voditeljice Posebnog stručnog povjerenstva za provedbu strategije obrazovanja Dijane Vican, koje je uputila predsjednici Republike, pa nije željela komentirati ništa oko toga.

Također je izvijestila da je na upitnik koji je Ministarstvo znanosti i obrazovanja uputilo bivšim članovima Stručne skupine iz vremena Borisa Jokića, od 359 članova stiglo 310 pozitivnih odgovora.

Zagreb: Sjednica Vlade Republike Hrvatske u Banskim dvorima Sjednica Vlade Vlada iz zakona izbacila porez na nekretnine Dijana Vican UPUTILA PISMO Vican poručila predsjednici: 'Pridružili ste se glasu ulice kojem pripada Divjak' Dijana Vican Reforma obrazovanja Odlaze i Vican i Buljan Culej?

VIP izdvaja za Vas

 • Antiflašist:

  Anemicni ce se prije odreci Savudrijske vale nego Borisa Jokica, on to svakako moze dokle god hdz ima takvo biracko tijelo koje ce glasati za hdz makar ga vodio Vojislav šešelj.

 • Avatar GogoCro
  GogoCro:

  Ovaj brusselski jazavac je najveca prevara podmetnuta hrvatskoj...milanović je bio domoljub za ovog neoliberalnog crvenog kmera!

 • Avatar Haki68
  Haki68:

  Sve se radi da opet na čelo dođe Jokić .