Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Blaženka Divjak:
Povratak na članak

'Pitanje natječaja za izbor ERS-a riješeno je krajem ljeta prošle godine'

Ne vidim stvarno kome je sada od koristi da se vraćamo unatrag, umjesto da gledamo unaprijed, rekla je ministrica

Komentari 5

PI
pinkec
18:14 25.01.2018.

Gospodjo ministarka, netko je slagao da na rezultate rada prve Ekspertne radne skupine za kurikularnu reformu je prihvaćen bez primjedbe! ? Ustvari taj rad je negativno ocijenjen od stručnih eksperata iz HAZU i akademika Vladimira Paar! Vaša ostavka bi bio pravi odgovor!

VL
DU
Deleted user
18:34 25.01.2018.

Po svemu sudeći obrazovna reforma je jedna podvala za Hrvatsku ako gradimo sustav gradimo za našu djecu i našu državu i nema razloga da kurikulumi idu negdje u Veliku Britaniju Bugarsku ili bilo gdje na rezenzije mi imamo svoje stručnjake i dobro bi bilo kad bi se oni uključili.

VL
BO
boris
18:39 25.01.2018.

Sve je usmjereno kako nekome odgovara, najgore je pozivati se na te bilo kakve recenzije, a što kaže HAZU kao da nije važno i ne valja. To je ustvari dokaz da se 100% umiješala politika. Nažalost, mišljenja čitatelja se naa portalu HRT ne mogu objavljivati... u tome je problem. A ministrica može tvrditi da je kršćanka... na papiru možda... Žalosno.

VL
Avatar zajutrak
zajutrak
18:59 25.01.2018.

A o čemu bi SDPovci onda pričali, nemaju oni pametnijeg posla nego pljuckati , to je Bernardićev program :)

VL
AN
anthropos
18:44 25.01.2018.

Ova ministrica je potpuno pod pritiskom Plenkovića i određenih ultraliberalnih ljudi iz EU koji niječu mnoge ljudske vrijednosti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.