Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA U MALEZIJI

Blato zakopalo sirotište, poginulo 16 dječaka, deseci nestali

odron
Foto: afp
1/3
22.05.2011.
u 13:58

Supruga premijera izjavila je da je u sirotište jučer poslano 70-ak djece kako bi sudjelovali u programu učenja engleskog jezika, pa bi, ako se njene informacije pokažu točnim, broj stradalih mogao biti i veći

Najmanje 16 osoba poginulo je, a devet je ranjeno kada je blato prekrilo sirotište u Hulu Langatu u Maleziji. U odronu zemlje koji se dogodio u subotu poslije podne nestalo je još  dvadesetak djece. U sirotištu je stanovalo ukupno 49 muških štičenika i odgajatelja

Osmero djece u dobi od 11 do 17 godina te jedna odrasla osoba izvučeni su iz blata živi..

Klizanje tla prouzročeno je jakim kišama. Dva uzastopna odrona u razmaku od nekoliko sekundi dogodila su se u vrijeme kada su većina dječaka sa pet odraslih muškaraca izvan sirotišta dizali šatore za događaj koji se trebao zbiti tog poslijepodneva, izvijestila je lokalna policija. Svi u kampu ostali su zatrpani.

Supruga malezijskog premijera Datin Seri Rosmah Mansor izjavila je malezijskoj novinskoj agenciji da je u sirotište jučer poslano 70-ak djece kako bi sudjelovali u programu učenja engleskog jezika, pa bi, ako se njene informacije pokažu točnim, broj stradalih mogao biti i veći.

Komentara 3

OB
-obrisani-
18:03 22.05.2011.

koja smrt... grozno

UT
utatica
21:48 22.05.2011.

užas!

Avatar Sor@n
Sor@n
08:52 23.05.2011.

Pa kud baš sirotište. Žalosno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije