Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IRAČKI SUKOB
Povratak na članak

Blair Bushu prije Iraka obećao podršku "bez obzira na sve"

"Ako brzo pobijedimo, svi će biti naši prijatelji. Ako ne... ubrzo će krenuti optužbe"

Komentari 5

Avatar antonija17
antonija17
06:34 07.07.2016.

Amerika gura svoj interes a svi je slijepo slijede. Ameri su prijetnja svijetu, tako ce iskoristit evropu protiv rusije a kad dode do pakla prve ruske bombe ce letijet po evropi. Tako da ce se evropljani pogusit u dimu aa oni ce se slatko nasmijat nema ni rusa a ni evrope i moci ce rec nemamo konkurenta.

VL
JO
Jole1958
00:09 07.07.2016.

Blair je izrazio zabrinutost i oko toga što Njemačka, Francuska i "vjerojatno" Italija i Španjolska neće podržati nijednu vojnu koaliciju protiv Husseina bez eksplicitnog i posebnog mandata Ujedinjenih naroda. ... tako se radi u EU. UK je uvijek bila američka pudlica, ne samo Blair.

VL
HY
Hygeia
19:16 06.07.2016.

Vidi dva Psychopata.,a pogotovo ovaj lijevo.

VL
MX
Mister X
22:18 06.07.2016.

Prema međunarodnim pravom koji vrijedi samo za Afriku <Balkan i ponekoga ali nr i za Blera Buša oni su isog i večeg kalibra šro se prepisiva Generalu Mladiću . Borci protiv Islamista i stavranja islamske države kad nije ni idejaja ni pomisao postojao za to .Bler -ker i Buš je u odnosu na generala Madića odgovoran ne za 6 i li 7 000 nego za toliko miliona žrtava njihove odluke i politike do dana današnjega se gine zna se ne priča se . Koliko Terorista su proizveli - indirektno ?????

VL
MX
Mister X
22:22 06.07.2016.

Izraz demokratski svrgniti oni su smrgnuti je prevod u realitet vješati i to na ramadan ! Što stvara rađa islamsku državu ............teritorijaista ....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.