Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Blagojevich senatsku fotelju Baracka Obame mislio ponuditi Opri Winfrey

26.01.2009.
u 22:58

Guverner Illinoisa Rod Blagojevich, glavni protagonist skandala oko prodaje senatske fotelje aktualnog predsjednika SAD-a Baracka Obame, u jednom od svojih brojnih nastupa na američkim TV-mrežama u ponedjeljak izjavio je da se u njegovim kombinacijama za Obaminu zamjenu u jednom trenutku našla i najslavnija voditeljica talk-showa na svijetu Oprah Winfrey.

Dok u Senatu Illinoisa traje suđenje u postupku njegova opoziva u kojem Blagojevich ne želi sudjelovati jer smatra da je namješteno te svoju stranu priče radije iznosi u medijima, osramoćeni senator srpskog podrijetla gostujući na televiziji ABC rekao je da, po njegovu mišljenju, Oprah vjerojatno ne bi prihvatila ponudu da postane članica Senata.

Blagojevich smatra također da bi sigurno bilo teško ponuditi joj to mjesto, a da ona ne pomisli da je sve to neka namještaljka kojom ju se želi osramotiti.

Kraljica talk-showa rekla je pak jednoj radijskoj postaji da nije imala pojma da se i njeno ime našlo među potencijalnim zamjenama za Obamu te da ju je cijela Blagojevicheva priča zabavila. - Da sam to (njegov TV-nastup)gledala, kako inače običavam, dok vježbam na pokretnoj traci, vjerojatno bih pala - kazala je voditeljica. Dodala je također kako smatra da može postati senatoricom no da je to jednostavno ne zanima.

(M.Mik.)

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije