Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Blagdani uz raskošne novine

Isusovo rođenje i život u povijesti

Najava trobroja
Foto: PR
1/5
23.12.2015.
u 10:44

Večernji list svojim čitateljima na Badnjak priprema poseban božićni trobroj

Je li Isus preživio raspeće i je li se ženio?

U četvrtak vas čeka bogati trobroj uz priloge Obzor, Ekran, Dom i Božićni specijal.

Večernji list svojim čitateljima priprema poseban božićni trobroj, pun sadržaja za iskazano povjerenje i vjernost. Osim redovitih priloga Dom, Ekran i Obzor, poseban blagdanski dar za čitatelje je Božićni specijal.

Tako ćete u njemu pročitati odgovore biblijskog arheologa fra Darka Teperta na pitanje je li Isus preživio raspeće i je li se ženio. U božićnom duhu donosimo priču o bazilici Isusova rođenja i veliki intervju biskupa dubrovačkog Mate Uzinića. Znate li tko se zapravo poklonio novorođenom djetetu? Odgovore na ovo i brojna druga pitanja pronađite u posebnom Božićnom specijalu Večernjeg lista.

Obzor donosi kulturnu inventuru događaja koji su obilježili 2015. godinu, analiziraju se knjige, filmovi, izložbe, kazališne predstave i glazbeni događaji. Sve što vas zanima o dokumentarcu Jakova Gotovca „Nema više heroja – priča u Meiru Amitu“ pročitajte u Obzoru.

Božićni trobroj Večernjeg lista potražite u četvrtak, 24. prosinca s prilozima Obzor, Ekran, Dom i posebnim Božićnim specijalom. Ovih blagdana uživajte na više od 140 stranica, zato pronađite najbogatije novine do sada! Neka vam ovaj Božić bude ispunjen srećom, ljubavlju i najboljim sadržajem!

Foto: VL

Komentara 33

MA
MarkoKosmicki
14:35 23.12.2015.

pitam vas dicni i iskreni novinari dali je potreban ovaj clanak i to dva dana prije Bozica svi ste zavedeni zlim duhom koji ce vam kad tad donijeti nemir muku i bol za ovoga zivota zato vam spasite se Bogog ce vam oprostiti....

DU
Deleted user
21:26 23.12.2015.

Vjerovanje koje ispovijedaju kršćani uključuje jednako i vjeru u Isusovo rođenje (Božić) i vjeru u njegovu smrt na križu i uskrsnuće od mrtvih (Uskrs) te iskreni vjernik siguno nema ovih dilema koje se insinuiraju u naslovu članka. Budući se prilog reklamira kao Božićni, a dotična tema nema nikakve veze s Isusovim rođenjem, očito je autor teksta samo iz sebi znanog razloga odlučio to lukavo podmetnuti kao bitan dio priloga. Kako to nema baš neke veze s vjerom i vjerskim osječajima, tako i čestitka na kraju teksta zvuči u najmanju ruku licemjerno.

IN
inbox
23:06 23.12.2015.

zašto provocirate sa takvim pitanjem? vjernik zna šta je bilo i znajte da ne možete promjeniti našu vjeru u isusa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije