Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKA KRAĐA

Blagajnici zgrabio 115 kuna iz kase, spriječio ga i policiji predao kupac

policija
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
27.02.2019.
u 09:57

Lopova koji je ukrao novac iz kase zaustavio je građanin i zadržao do dolaska policije.

U Policijskoj postaji Knin je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjakom osumnjičenim za tešku krađu na štetu tvrtke sa sjedištem u Zagrebu.  

- Osumnjičeni je 25. veljače oko 18,25 sati u Kninu u trgovini oštećene tvrtke, kada je djelatnica trgovine otvorila blagajnu radi naplate robe, na drzak način zgrabio novac iz kase, i pokušao pobjeći u čemu ga je spriječio građanin i zadržao do dolaska policije. Tom prilikom osumnjičeni je otuđio iznos od 115 kuna, koji je vraćen u trgovinu oštećene tvrtke. 

Protiv osumnjičenog će Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku biti podnijeta kaznena prijava - istaknula je glasnogovornica PU Šibensko-kninske Marica Kosor.

Policijski očevid kod križanja Horvaćanske i ulice Hrgovići

Ključne riječi

Komentara 2

TA
Tarantula
13:59 27.02.2019.

Teška krađa 115 kn, kako bi onda nazvali slučaj kada Kalmeta sa HDZ-om zamrači na stotine milijuna eura?

Avatar neidemdalje
neidemdalje
11:12 27.02.2019.

a protiv građanina koji ga je protupravno lišio slobode?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije