Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODNESENA KAZNENA PRIJAVA

Blagajnica stornirala račune i 'pribavila' tako 11 tisuća kuna

blagajna
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
1/2
28.01.2020.
u 10:12

Kako je utvrđeno istraživanjem, osumnjičena je u toj firmi radila kao poslovotkinja i blagajnica, a u razdoblju od kolovoza 2017. do ožujka 2019. godine u više je navrata stornirala pojedine stavke na računima već izdanima kupcima.

Šibenska policija posebnim je izvješćem nadopunila kaznenu prijavu protiv 32-godišnje žene, koju sumnjiče za pronevjeru novca i gospodarski kriminal, ranije podnijetu Državnom odvjetništvu u Šibeniku. 

Naime, nakon istraživanja u Odjelu gospodarskog kriminaliteta i korupcije, policija sumnjiči 32-godišnjakinju za pronevjeru novca na štetu tvrtke sa sjedištem u Šibeniku. Kako je utvrđeno, osumnjičena je u toj firmi radila kao poslovotkinja i blagajnica, a u razdoblju od kolovoza 2017. do ožujka 2019. godine u više je navrata stornirala pojedine stavke na računima već izdanima kupcima.

Stornirane iznose uzimala je sebi, a ukupno si je u tih 15 mjeseci protupravno pribavila iznos do 11.435 kuna, sve na štetu tvrtke u kojoj je radila, javlja šibenska policija. 

Komentara 9

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
12:01 28.01.2020.

Hm, ovakvi slučajevi rješavaju se dok veliš keks. Dobro, dobro, ipak je Pravosuđe opravdalo status, jer je ipak dvije godine zavlačilo postupak, ajde, ajde, može proči, mogli su i tri godine zatezati, ali ok. A ovo s Todorićima bu trajalo najmanje 40 - 70 godina, kako i priliči Institucijama. Stari Todorić se malo prije mjesec dana rasrdio, jer ga muči reuma, pa je bio ljut, a onda Institucije, odmah, - još 20 godina duži postupak. Tak da bu jako interesantno, tko doživi, naravno.

SZ
slaven.zadravec
11:27 28.01.2020.

Biti će zanimljivo usporediti sudsku sudbinu dotične i njene imovine s onima obitelji Todorić. U oba slučaja se radi o zloupotrebi pozicije u trgovačkom poduzeću, samo što je razlika u otuđenim iznosima nemjerljiva. Hoće li takva razlika biti vidljiva u tretmanu kao i u konačnim presudama.

VO
volimnju
17:06 28.01.2020.

da je maznula milione izvukla bi se. ovako teško

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije