Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dubrovnik

Bježeći, udarili policajca motorom. "Zaustavio" ih parkirani auto

sudar policija
Antonio Bronić/Pixsell, arhiva
10.03.2011.
u 21:53

Policajci vjerojatno nisu ni slutili da će im trojac i te kako zadati glavobolju prije no što ih privedu.

Dubrovačka policija uhitila je trojicu mladića s područja Dubrovnika dok su jučer pokušavali ilegalno prijeći granicu iz pravca BiH. Tijekom potjere za mladićima otkriveno je da u torbi nose i dva kilograma marihuane. No, dvojica policajaca vjerojatno nisu ni slutila da će im mlađahan trojac i te kako zadati glavobolju prije no što ih privedu.

Naime, kako je priopćila dubrovačko-neretvanska policija, na predjelu Lukov dol u Konavlima dvojica policajaca uočili su trojicu mladića (stari 23, 20 i 17 godina) na mopedu i motociklu kako ilegalno prelaze državnu granicu iz pravca BiH.

Nakon što su ih policijski službenici pokušali zaustaviti, 20-godišnjak je motociklom udario u jednog policijskog službenika pa nastavio s vožnjom prema drugom policijskom službeniku, koji je potom pucao u zrak kao znak upozorenja. Zatim je zajedno sa 17-godišnjim putnikom na motociklu nastavio s vožnjom nakon čega su udarili u zaustavljeno policijsko vozilo i pali na tlo zajedno s torbom u kojoj su se nalazila dva paketa sa 2 kilograma opojne droge marihuane.

23-godišnjak, koji je upravljao mopedom dao se u bijeg. No, ubrzo je uhićen i doveden zajedno s drugom dvojicom u prostorije policije na kriminalističko istraživanje.

Trojici uhićenih mladića i dvojici policijskih službenika pružena je liječnička pomoć u dubrovačkoj bolnici gdje su im dijagnosticirane lakše tjelesne ozljede, izvijestila je policija.

Zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili kaznena djela zlouporabe opojnih droga trojica mladića su tijekom dana, uz kaznenu prijavu, dovedena u Istražni centar Županijskog suda u Dubrovniku.

Komentara 5

SM
simune mali
23:19 10.03.2011.

karamarko izmislio pricu uspjesnih policajaca, da bi osvijetlao toboze obraz, za onu pljacku banke, gdje su im na motoru sa vrecamaq pobijegli...KOJA SRAMOTA POLICIJE, Boze mili, uf,uf,uf....

Avatar tkozna
tkozna
23:58 10.03.2011.

Bravo za ove temeljne policajce, za MUP jedna trojka jer ipak ne može se na drogu ići slučajno, A za VL jedinica ko kuća, na slici je slovenski policajac!!!!!!

OB
-obrisani-
23:00 10.03.2011.

Sretnih li roditelja!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije