Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Alternativni put

Bježeći policiji pao dok se konopom spuštao s balkona

hitna
VL FOTO
26.01.2012.
u 17:00

Policija mu je prema nalogu Županijskog i Općinskog suda u Osijeku, pokucala na vrata u srijedu oko 19 sati, a on se brže bolje dao u bijeg na drugi "izlaz" te je pao i polomio se

ZAGREB – Teško je ozlijeđen 52-godišnji muškarac iz Osijeka kada se, bježeći pred policijom, konopom spuštao preko balkona u Ulici Tome Matića u Dubravi! Policija mu je prema nalogu Županijskog i Općinskog suda u Osijeku, pokucala na vrata u srijedu oko 19 sati, a on se brže bolje dao u bijeg na drugi "izlaz" te je pao i polomio se.

Njegovo ranjavanje gledala je susjeda, koja je odmah nazvala policiju, a na mjestu događaja brzo se našla i Hitna pomoć. Prevezen u KB Dubrava. Policiji je otprije poznat po imovinskim deliktima.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
13:14 27.01.2012.

ovo ima samo u filmu.ha ha ha..

DU
Deleted user
14:30 27.01.2012.

Steta sto se nije objesio o vlastiti strik.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije