Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neuspjela krađa

Bježeći policajcima skočio u more i zaplivao

'06.04.2010. - Opatija, Hrvatska. Ilustracije hotela, setnje, lijepog vremena, taxi brodica u Opatiji. Hotel Kvarner. Photo: Nel Pavletic/PIXSELL'
Nel Pavletić/PIXSELL
22.07.2013.
u 14:10

Neuspješni lopov potražio je spas u moru, no brodica Pomorske policije ipak je bila brža

U nedjelju oko 8.40 sati opatijskoj policiji javila se žena iz Lovrana s informacijom da je u svom stanu zatekla nepoznatog muškarca. Kad ju je vidio, ispričala je Lovranka, muškarac je pobjegao, a policajci su ga potom uočili u lovranskoj lučici.

Kad je ugledao policajce, skočio je u more i pokušao pobjeći plivajući. Oglušio se o naredbe policajaca da izađe iz mora pa je u pomoć pozvana brodica Pomorske policije. Napokon je izašao iz mora pa je utvrđeno da je riječ o 54-godišnjem Riječaninu.

Osumnjičen je za provalu u stan 46-godišnje Lovranke iz kojeg ništa nije uspio ukrasti jer ga je žena prekinula "u poslu" pa je kazneno prijavljen za pokušaj teške krađe.

>>Iz lučice u Cresu ukraden gumenjak vrijedan 200.000 kuna


 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije