Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
filmski bijeg

Bježeći iz BiH, probili rampu na granici pa uhićeni u Hrvatskoj

granica šamac
Arhiva VL
Autori: bk/VLM, IČ/VLM
05.09.2011.
u 16:44

Tijekom bijega dvojac se automobilom kretao velikom brzinom, pretičući kolonu vozila dužine 300 metara

– Bježeći od policajaca, državljanin Bosne i Hercegovine automobilom je nasilno pokušao prijeći granični prijelaz iz BiH u Slavonskom Šamcu u nedjelju oko podneva. Vozilom je probio rampu na graničnom prijelazu i ušao na teritorij RH gdje je uhićen, kažu u brodskoposavskoj Policijskoj upravi.

Kako piše Sarajevo-x.com, policija je uhitila dvojicu iz Banje Luke koji su se bježeći s benzinske postaje oglušili o naredbu policijske patrole da stanu te automobilom krenuli prema policajcu.

Oni su na benzinskoj postaji u mjestu Podnovlju, u općini Doboj, u Golf utočili gorivo i nisu ga platili. Tijekom bijega dvojac se automobilom kretao velikom brzinom, pretičući kolonu vozila dužine 300 metara koja je čekala na graničnom prijelazu te polomili spuštenu rampu i pokušali ući u Hrvatsku.

Komentara 9

Avatar tkozna
tkozna
17:07 05.09.2011.

Nismo dugo čekali, Dr. Šimunović, Glavaš a evo nama lopova nazad, ne damo mi vama vaše lopove zato što ni vi nama ne date naše lopove.

AA
aabbcc
17:24 05.09.2011.

. Sada triba organizovati razmjenu na granici: Vi nama Nase zive i zdrave a mi Vama vase ZIVE i ZDRAVE!!

DE
deda58
17:03 05.09.2011.

Hvala Bogu što su uspjeli pobjeći. Takvi su kod nas zaštićeni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije