Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Diler s Črnomerca

Bježao od policije pa u tuđi stan kroz prozor ubacio ruksak pun droge

Marihuana
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
1/2
22.09.2016.
u 15:21

'Oprostite, ali netko mi je kroz prozor u stan ubacio ruksak'

Bila je srijeda, gluho doba noći, kada su dvojica policajaca postaje Črnomerec ugledala 30-godišnjeg muškarca kako se šeće Prilazom Gjure Deželića s ruksakom na leđima te ga krenula legitimirati. Kada je shvatio što će se dogoditi 30-godišnjak je počeo bježati te je ubrzo skrenuo u Kačićevu ulicu i sakrio se u jedan od haustora.

Ubrzo je sporo išetao iz njega kao da se ništa nije dogodilo, a policajci su mu potom stavili lisice na ruke. Međutim, odmah su primjetili kako na leđima više nema ruksak te su krenuli pretraživati prostor oko haustora u koji se 30-godišnjak sakrio.

Dok je sve to trajalo na ulaznim vratima zgrade se pojavila stanarka zgrade.

- Oprostite, ali netko mi je kroz prozor u stan ubacio ruksak, a primjetila sam da ste u blizini pa sam vas odmah požurila obavijestiti o tome što mi se dogodilo - kazala je pomalo začuđenim policajcima. Naravno, bio je to isti ruksak koji je na leđima nekoliko minuta ranije nosio sada već privedeni 30-godišnjak.

Kada su otvorili ruksak i u njemu pronašli gotovo kilogram amfetamina i 3,4 kilograma marihuane 30-godišnjaka koji je već ranije evidentiran zbog nekoliko krađa su priveli u postaju te ga kazneno prijavili zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama. 

>> Učenici u Europi manje piju i puše, Hrvatska po drogiranju iznad prosjeka

Ključne riječi

Komentara 1

KI
Kiki42
11:51 23.09.2016.

Uh, što nije bežao mojom ulicom!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije