Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UPIRU PRSTOM

Bjelovarski HSLS traži čiste odnose u upravljanju Gradom

dario hrebak
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
08.01.2014.
u 12:42

Liberali reagirali na odluku gradonačelnika kojom je u NO vodnih usluga uz ostale imenovao i šefa HDZ-ovih vijećnika Željka Maletića

Upravljaju li Gradom Bjelovarom političke stranke ili privatni interesi, pitanje je koje ovih dana otvara bjelovarski HSLS otkrivajući javnosti po njima najnoviji primjer privatno interesne politike koju provede gradonačelnik Korušec i pojedinci iz HDZ-a i SDP-a. Naime, liberali otkrivaju da je gradonačelnik Korušec uoči Božića u Nadzorni odbor novoosnovane i od Komunalca odijeljene tvrtke “Vodne usluge d.o.o.” među četvero članova imenovao i Željka Maletića, novog šefa HDZ-ovog kluba vijećnika u Gradskom vijeću. Za podsjetiti je da je upravo Maletić bio ključni čovjek koji se u nedavnoj HDZ-ovoj blamaži najviše zalagao da se odustane od prethodno već najavljenog zahtjeva za sazivanjem izvanredne sjednice Gradskog vijeća.

Liberali su tada javno prozvali kolege iz HDZ-a tvrdeći da se pojedinci iz njihovih redova dodvoravaju gradonačelniku, a u ovom imenovanju vide i najbolju potvrdu tih tvrdnji. Liberali ističu da je koalicija Korušeca i pojedinaca iz HDZ-a i SDP-a demokratski dopuštena, no traže da se u tim strankama onda jasno odrede prema biračima i preuzmu odgovornost za vođenje Grada.

>> Gradnja 'pruge zvana čežnja' počinje u listopadu, a završava u prosincu 2016?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije