Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
paklene vrućine

Bjelovarčanin se srušio usred grada i preminuo

zatajenje srca
Damir Špehar/PIXSELL
11.07.2011.
u 12:01

Pretpostavlja se da je mu je od vrućine zatajilo srce, a uz policiju prvotno se okupila njegova najuža obitelj. Prizor je šokirao i zatečene prolaznike.

BJELOVAR -  I Bjelovar će pamtiti žrtve paklenih vrućina koje ovih dana pogađaju cijelu Hrvatsku. Naime, oko 10 sati na Korzu se srušio muškarac.

Bjelovarčanin I. S. star 67 godina umro je na licu mjesta.

Pretpostavlja se da je mu je od vrućine zatajilo srce,  a uz policiju prvotno se okupila njegova najuža obitelj. Prizor je šokirao i zatečene prolaznike.

Komentara 3

Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
12:51 11.07.2011.

Uff,koja sreća bolje i on,nego ja

TO
tommycro
15:14 11.07.2011.

Budeš imao i to Pipo sreće jedan dan vjeruj mi , mogu ti potpisati i dati ti pečat. onako za sigurnost!!

KA
Karla
14:59 19.07.2011.

Iskrena sućut obitelji! Osim vrućine dobitna kombinacija za umiranje je i debljina koja hara Hrvatskom. Pogledajte samo ovu sliku. Ljudi, ajmo na dijetu!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije