Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pozlilo mu

Bjelovarčanin iznenada preminuo dok se rekreirao na stadionu

rekreativac (1)
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/4
09.01.2013.
u 18:13

Neki su pritrčali i pokušali mu pružiti pomoć, a odmah je pozvana i hitna pomoć, no nažalost njemu više nije bilo spasa – posvjedočio je jedan od očevidaca tragičnog događaja koji je šokirao sve pristune.

BJELOVAR – Lagano je trčao i odjednom se samo srušio. Očito mu je iznenada pozlilo. Neki su pritrčali i pokušali mu pružiti pomoć, a odmah je pozvana i hitna pomoć, no nažalost njemu više nije bilo spasa – posvjedočio je jedan od očevidaca tragičnog događaja koji je šokirao sve koji su se danas oko 16.30 sati zatekli na bjelovarskom gradskom stadionu. Naime, 40-godišnji muškarac iznenada je preminuo nakon što mu je pozlilo dok se rekreirao trčeći laganim tempom atletskom stazom. Ekipa hitne pomoći stigla je vrlo brzo, no dežurni liječnik mogao je samo konstatirati smrt. Od onih koji su svakodnevno na stadionu doznajemo da je preminuli muškarac često navraćao na rekreativno trčanje, da je bio sportski tip te kako su svi šokirani njegovom smrću.

>> Na Visu umrla češka turistkinja, pozlilo joj tijekom planinarenja

Komentara 1

Avatar Tiran
Tiran
18:34 09.01.2013.

Začepile se žile, jbg

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije